Tolga Adıgüzel Karaçanta'nın siyasi danışmanı oldu

Tolga Adıgüzel Karaçanta'nın siyasi danışmanı oldu

Kars Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın Siyasi Danışmanı olarak göreve başladı.

Kars Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın Siyasi Danışmanı olarak göreve başladı.

Yeni görevini sosyal medya hesabından duyuran Adıgüzel, kendine verilen görevi en iyi şekilde yürüteceğine inancının tam olduğunu belirterek, “Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere; bize inanan, bize güvenen, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'e gönül veren ve bu şehrin samimi, çilekeş, onurlu, başı dik insanlarının başlarını hiç bir zaman önlerine eğdirecek, utandıracak, mahcup edecek bir işin, bir hareketin, bir davranışın içinde olmayacağız.” dedi.

Kars Belediye Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta’nın "Siyasi Danışmanı" olarak yeni bir göreve Bismillah deyip başlamış bulunmaktayım.’ diyen Adıgüzel; “Siyasi Danışmanlık görevini şahsıma layık gören Kars Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta Bey'e teşekkürlerimi sunarken; 23 yıllık Ülkü Ocaklı şerefli geçmişimden aldığım feyizle görevimi en iyi şekil de yapacağıma inancım tamdır. Gayemiz; bize tevdi edilen bu görevi, Ülkücü duruşa yakışır bir şekil de yerine getirmektir. Ülkücülüğümüz yegâne referansımızdır. Biz Seferle Emrolunduk, Zafer Allah'tandır.” İfadelerine yer verdi. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber