Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi 6. Yönlendirme Komitesi Toplandı

Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi 6. Yönlendirme Komitesi Toplandı

Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi 6. Yönlendirme Komitesi Toplantısı Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün başkanlığında gerçekleştirildi.

Turgut KAYA

Serhat Kalkınma Ajansı’nda gerçekleştirilen toplantıda; proje kapsamında bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar istişare edildi.
Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Mali Yardım Fonu (IPA) ile finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan “Tarihi Kimliğiyle Kars Kenti Projesi”  6. Yönlendirme Komitesi Toplantısında bundan sonra yapılacak olan çalışmalar da masaya yatırıldı.
Projenin inşaat ve teknik yardım bileşenlerinin geldiği aşamanın da değerlendirildiği toplantıya Kars Valisi Türker Öksüz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, SERKA, Kars Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü kurum temsilcileri katıldı.

tarihi-kimligiyle-kars-kenti-projesi-6.-yonlendirme-komitesi-toplandi-(2).jpegtarihi-kimligiyle-kars-kenti-projesi-6.-yonlendirme-komitesi-toplandi-(1).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber