Tarihi Camii Neden Hizmet Vermiyor?

Tarihi Camii Neden Hizmet Vermiyor?

KARS KAMUOYU ADINA SORUYORUZ!

Kars Kamuoyu adına Lider Haber Ajansı olarak soruyoruz. Karslı Vatandaşlardan gelen soruları ilgili yerlere medya aracılığımız ile yönelteceğimiz soruların cevaplanmasını istiyoruz. Yanıtların gelmesi halinde noktası virgülüne kadar takipçilerimiz ile tarafsız bir şekilde hiçbir kesinti yapmadan paylaşacağız.

Kars Merkez Kale eteğinde bulunan Vaizoğlu Camii restorasyonu 2017- 2018 yılları arasında Kontrolünü Erzurum Vakıflar Bölge müdürlüğü yaptığı ve ihale bedeli 469.948,35 TL ye alınan ve  21 Ağustos 2017 tarihinde sözleşme yapımı başlayan Camii restorasyonu tamamlandı. Yıl 2019 oldu Camide ezan okunmuyor,ibadete kapalı, aktif değil ve kullanılmıyor.

Soru 1: Kars merkezde bulunan Kars Kalesi eteğindeki tarihi  Vaizoğlu Camii tüm restorasyonları yapılmış olmasına rağmen neden kullanılmıyor?

Soru 2 : Camii imamı neden yok?

Soru 3 : Şayet camiye imam atandıysa, imam nerede? Peki, Cami imamı yok veya atanmadı... Peki, yetkililer nerde... ?

Soru 4 : Hali hazırda abdest haneleri yapılmış olan cami neden hizmette değil ? sadece abdesthanelerin yapılması yeter mi?

Soru 5 : Peki, abdesthaneleri yapılmış, doğal gazı çekilmiş halde bulunan kullanıma her şekilde hazır hale getirilen camiyi gören yetkililer böyle bir açığa neden göz yumuyor veya göz yumduruyorlar?

Soru 6: Kullanıma açılmayacaksa bu kadar masraf neden yapıldı devletin bu kadar parası neden boşa harcandı?

Ya da göz yummalarını isteyen birileri mi var ?

cami-(1).jpegcami-(2).jpegcami-(3).jpegcami-(4).jpegcami-(5).jpegcami-(6).jpegcami-(7).jpegcami-(8).jpegcami-(9).jpegcami-(11).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber