TAMSAŞ AVM’den Asılsız İddialara Sert Yanıt

TAMSAŞ AVM’den Asılsız İddialara Sert Yanıt

TAMSAŞ AVM; Bir market çalışanımızın koronavirüsüne yakalanıp ve pozitif sonuçlandığı yönünde asılsız bir iddia ortaya atılarak ticari faaliyetimize leke vurulmaya çalışılmıştır.

Değerli vatandaşlarımız, Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Ülkemizde de etkisi gittikçe artmakta olan Koronavirüs ile mücadelede olunan bu zorlu dönemde, toplumsal bilinç ve sağlığımız için değerli memleketimiz Kars’ımıza güvenilir ve sağlıklı hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Lakin tarafımıza yönlendirilen asılsız bir iddia ile karşı karşıya kalmış bulunmaktayız, ülkemizin zor bir dönemden geçerken herkesin bilinçli olması ve provakasyonlardan kaçınması gereken bu süreçte tarafımıza yönlendirilen çirkin ve aslı olmayan bir söylenti oluşturulmaya çalışılmaktadır, Bir market çalışanımızın koronavirüsüne yakalanıp ve pozitif sonuçlandığı yönünde asılsız bir iddia ortaya atılarak ticari faaliyetimize leke vurulmaya çalışılmıştır.

TAMSAŞ AVM olarak açıldığımız günden beri Kars halkına hizmeti her türlü ticari faaliyetin önünde tutmuş bulunuyoruz, siz değerli hemşerilerimizin de bildiği gibi halk sağlığını yakından ilgilendiren böyle bir durum olsaydı TAMSAŞ AVM güvenilirliğine yakışır şekilde bu durumu sizlerle paylaşılır ve gereken önlemleri derhal alırdı.

Yine siz değerli müşterilerimizin de yakından bildiği gibi sürecin başından beri gerek çalışanlarımızın gerekse müşterilerimizin sağlığı için gereken tüm önlemler herkesten önce müessesemizce alınmıştır.

Amacı ticari karalama olan bu tür dedikodulara itibar etmemeniz konusunda sizleri bilgilendirmek ve sizlere hizmete devam edeceğimizi bildirmek isteriz.

Amacı ticaretimizi sekteye uğratmak olan bu çirkin iftirayı ortaya atan ve yayanlar hakkında avukatlarımız adli mercilere gerekli müracaatları yapmışlardır.

Konu ile alakalı olarak tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlık durumları oldukça iyi olup, sizlere sağlıklı hizmet verebilmek adına her gün işletmemizde dezenfektasyon işlemi gerçekleştirerek sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığına hassasiyetle önem göstermekteyiz.

Ayrıca #EVDEKAL kampanyasını Kars ilimizde ilk olarak destekleyerek bizler sizlere evinize hizmeti taşıyarak WhatsApp satış hattımız ile evlerinize siparişlerinizi getirerek hizmet sunmakta ve bu gibi ilklere imza atarak Kars ilimizin diğer esnaflarına da öncülük etmekten büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Konuyu bilgilerinize saygıyla sunarız.
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber