Talip Uzun Coşku İle Karşılandı

Talip Uzun Coşku İle Karşılandı

AK Partiden Kars Milletvekili aday adayı olan ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurumu Üyesi görevini yürüten hemşerimiz Talip Uzun seçim çalışmaları için Kars'a geldi.

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu üyesi görevini yürütmekte olan Talip Uzun, 27. dönem milletvekili adaylığı için görevinden istifa ederek Kars Milletvekili aday adayı oldu.

AK Partiden Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun,  “Bir Karslı  olarak kendi memleketimle gurur duyuyorum. Kars her seçimde oy oranını arttırarak bizlere destek olmuştur. Ben inanıyorum ki önümüzdeki seçimlerde de Kars halkı bizden desteğini esirgemeyecek ve oy oranını artıracaktır. Ben bir Karslı Olarak birçok görevde bulundum. İnşallah bundan sonra Allahın izniyle Milletimize hizmet için Milletvekili aday adayı olduk. Bunca zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen Karslı hemşerilerime teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kars havaalanında büyük bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun önce AK Parti İl Başkanlığı ziyareti gerçekleştirerek daha sonra Ebul Hasan El Harakani türbesini ziyaret ederek seçim startını verdi.

Talip Uzunun Özgeçmişi

1974 Kars Sarıkamış doğumlu olan Talip Uzun, Gazi Üniversitesi kamu yönetimi mezunudur. Müfettiş olarak başladığı meslek hayatında, sağlık bakanlığında daire başkanı ve kurum başkan yardımcısı olarak devam etmiştir. 7 Haziran seçimlerinde İzmir’de AK Parti milletvekili adayı olmuştur. Yaklaşık iki yıldır Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyeliği yapan Talip Uzun 24 Haziran seçimleri için istifa etmiştir.

talip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(5).jpgtalip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(7).jpgtalip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(8).jpgtalip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(10).jpg

talip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(1).jpgtalip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(2).jpgtalip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(3).jpgtalip-uzun-cosku-ile-karsilandi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sarıkamış