Suat Öğel Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

Suat Öğel Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı

Kars’ın sevilen İşadamı Suat Ögel, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kars belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Onur ARİÇ

AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar başvuru dilekçesini AK Parti Kars il Başkanı Muammer Sancar’a sunan Ögel, gazetecilere açıklamada bulundu.

Kurulduğu ilk günden bu zamana kadar AK Parti’ye olan aşkının aynı heyecanla devam ettiğini söyleyen AK Parti Kars Belediye Başkan aday Adayı Suat Ögel, şunları söyledi:

“Senelerdir hep birlikte bu süreci birlikte geçiriyoruz. Benim bu partiye olan sevdam aşkım ilk günki aşkla ilk günkü heyecanla devam ediyor. Yine bu şekilde bu gün bu heyecanı Kars belediye başkanlığı adaylığı için yaptığımız müracaatla heyecanım doruğuna kadar çıkmış durumda heyecanlıyım. Halka hizmet etmek bizim için en büyük şeref en büyük onur olur. Biz ilk günki aşla ilk günki heyecanla davamıza, yolumuza sadakatle, samimiyetle bağlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu süreçte bugün aday adaylığı başvurumuzu partimize gelerek yaptık. Bu sürecin sonunda bu memlekete gelecek kişilerin ehil bu memleketi gelecek günlere ileriki süreçlerde bu memleketin aydınlık günlere ulaşabilmesine vesile olacak insanlarla buluşması bizim en büyük duygumuzdur. Bu memlekette aday adaylığımızla birlikte bugün mücadele edeceğiz. Seçimden sonrada kim olursa olsun hangi arkadaşımız bu ipi göğüslerse göğüslesin bu mücadelemize devam edeceğiz. Memleketimizin kronikleşmiş ciddi problemleri var. Bu problemler nasıl aşılır? Hep birlikte mücadeleyle aşılır, koordinasyonla aşılır. Hep birlikte bu koordinasyonu sağlarsak, vatandaşımızın bu yapıya desteğine vesile olabilecek davranışlar, hizmetler, çalışmalar ortaya koyabilirsek inanıyorum ki Kars’ta çözülemeyecek hiçbir problem yok. Kars dünyanın sayılı kentlerinden biri olmaya layık namzet bir şehirdir. Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesiyle Kars hareketlenecek canlanacak. Bu şehirde bu canlılığı taşıyabilecek ekibe ihtiyaç var.

İŞADAMI SUAT ÖGEL’İN ÖZGEÇMİŞİ

1976 yılında Sarıkamış ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sarıkamış’ta tamamladı. 1995 yılında bir bakkal dükkanı ile ticaret hayatına atıldı. 1997 yılında ticari faaliyetlerini genişleterek otomotiv lastikleri satışına başladı. 1988 yılında Kars ilinin Kağızman ilçesinde otomotiv lastiklerinin ticaretini yaptığı üçüncü şubeyi açtı. 2001 yılında Kars ve Ardahan ilerinde yeni şubeler açtı.
2002 yılında gerçek mükellefiyetle başladığı ticari girişimlerini kurumsallaştırmak açısından

(ÖGEL KARDEŞLER OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ)

’ni kurdu. Bütün ticari faaliyetlerini bu şirket çatısı altına topladı. 2005 yılında eksikliğini hissettiği BOSCH markası elektronik ev aletlerinin satış mağazasını Kars ili Sarıkamış ilçesinde açtı. 2007 yılında Kars Ardahan illerinin Ülker Gıda Distribütörlüğünü yapmaya başladı. 2010 yılında tarım aletleri satışıyla köylüye destek verdi ve ihtiyaçlarını giderdi. Ayrıca Kars ilinde BOSCH ürünlerinin satıldığı yeni bir mağaza açtı.
2011 yılında yeni şubeler açarak Erzurum ilinde PETLAS lastikleri (Kars-Ardahan-Iğdır-Erzurum) distribütörlüğünü HANKOOK lastikleri ithalatçı bayiliği, Michelin, Cantinantal, lastikleri bayiliği, Pireli lastikleri (Kars Ardahan Erzurum) bayiliklerini aldı. 2012 yılında BP Castrol madeni yağları )(Kars Ardahan Erzurum Ercincan Iğdır) bölge bayiliğini yaparak Erzurum ilinde 3 adet satış ve servis mağazası açtı. Kars ilinde 2 adet satış ve servis mağazası açtı. Hergeçen gün büyüyen, güçlenen şirketin 14 şubesi ve 82 çalışanı ile faaliyetine büyük bir titizlikle devam etmekte.
Kars İli Sarıkamış İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönetiminde 7 yıl görev yaptı. 2009 yılında aynı partinin ilçe başkanı iken istifa ederek AK Parti saflarına katıldı. 2014 yılı yerel seçimlerinde Sarıkamış ilçesinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Başka arkadaşına nasip olan adaylık süresinde hep birlikte çalışarak başarılı bir seçim geçirerek belediye başkanlığının kazanılmasında önemli rol oynadı. Halen AK Parti il delegesi ve üyesi olarak siyasi hayatına devam etmekte.
Kars MÜSİAD üyeliği, Erzurum (TÜMSİAD) üyeliği ve yetkili organlarında görev aldı.
Orta derece İngilizce bilen Ögel, evli ve iki kız çocuk babasıdır.

AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar da açıklamasında “Suat Ögel bugün Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaat etti. Kendisi her seçimde olduğu gibi yine evinde yuvasında, Kars’ı Karslıyı bilen ortak paydası Kars olan herkesi biz Kars’ta AK Parti çatısı altında hizmete davet ediyoruz. Suat Ögel’de bu davetimize icabet ederek geldi tekrardan AK Parti’den aday oldu. Suat Ögel’e de bizlerede hayırlı olsun. Bizler AK Parti teşkilatları olarak 31 Mart 2024’de yapılacak olan seçimlerde hep birlikte güçlü bir şekilde hazırız. Biz Kars’ı yerel yönetimlerde iktidara taşıyacağız, iktidara taşırken de belediye başkan adayımız kim olursa olsun teşkilatımızla hepsi için çalışacağız çalışmaya devam edeceğiz.çünkü Kars’ın bekleyen sorunları var hizmet eksikliklerimiz var. Bizlerde AK kadro olarak bunları çözmek için gece gündüz hep birlikte teşkilatlarımızla birlikte mücadele edeceğiz.” Dedi.

suat-ogel-belediye-baskan-adayligini-acikladi-1.jpg

suat-ogel-belediye-baskan-adayligini-acikladi-3.jpg

suat-ogel-belediye-baskan-adayligini-acikladi-4.jpg

suat-ogel-belediye-baskan-adayligini-acikladi-5.jpg

suat-ogel-belediye-baskan-adayligini-acikladi-7.jpg

suat-ogel-belediye-baskan-adayligini-acikladi-8.jpg

suat-ogel-belediye-baskan-adayligini-acikladi-9.jpg

Kaynak:www.lha.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber