Spor aleti isteyen gencin çağrısı karşılıksız bırakılmadı

Spor aleti isteyen gencin çağrısı karşılıksız bırakılmadı

Sosyal medya üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’dan spor aleti isteyen gencin isteği karşılıksız bırakılmadı.

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde evinde kalan vatandaşlara her türlü desteği veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, Semih Özdoğan isimli gencin isteğine kayıtsız kalmadı. Sağ kolundan rahatsızlık geçiren Semih, doktor tavsiyesi ile bazı egzersizler yapmak durumunda kaldı. Egzersiz yapmak için lazım olan malzemeleri ise sosyal medya aracılığıyla Başkan Büyükakın'dan rica etti. Başkan ise bu ricaya kayıtsız kalmayarak kısa süre içinde gereken malzemelerin temin edilmesi talimatını verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gençlik projesi Kılavuz Gençlik spor eğitmenleri vasıtasıyla Semih'in tüm ihtiyaçları evine kadar götürüldü. Spor hocaları Semih'i malzemeleri nasıl kullanması hakkında bilgilendirirken Başkan Büyükakın'ın geçmiş olsun dileklerini de sunarak evden ayrıldı. Sağ kolunda rahatsızlık geçiren Semih Özdoğan ise kısa süre de istekleri yerine geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek Başkan Büyükakın'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem