Kars’ta, Kültür ve Turizm Çalıştayı Yapılacak

Kars’a yeni atanan Kültür ve Turizm İl Müdürü Hayrettin Çetin, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını ziyaret etti.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Hayrettin Çetin, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yaptığı ziyarette, Başkan Ercüment Daşdelen, 2’nci Başkan A.Erbil Hüryurt, Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Kaya ve Cem Daşdelen tarafından karşılandı.

Kars’ın, Kültür ve Turizmi üzerine değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, Kültür ve Turizm çalıştayı hazırlığında olduklarını belirterek, “Yapacağımız çalıştayda, Kars’ın Kültür ve Turizm alanındaki beklentileri, ilimizin Kültür ve Turizm sorunları gündeme gelecek. Bu güne kadar yapılan hizmetlerin daha da ilerisine gitmemiz lazım. Kars’ın 15 yılını, 20 yılını programlayarak vizyon çıkaracağız. Daha yeni projeler üretmeyi hedefliyoruz. Kars’ı Kültür ve Turizm anlamında canlandırmak için çalışacağız. Bu anlamda basın mensuplarıyla birlikte hareket edeceğiz. Kars halkına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin’e çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette, Kars’ın Kültür ve Turizmi üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haber Haberleri