Kağızman da Öğretmenler Yardıma Koşuyor

Kars’ın Kağızman ilçesinde bir grup  öğretmen, korona virüs salgını (Covid-19) nedeniyle  sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların yardımına koşuyor.  

 Kars Kağızman Aras Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Muhsin Ertürk Budak  ve Kağızman Fen Lisesi Rehberlik Öğretmeni  Mehmet Çakmakçı Sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kentte oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu’ndaki (VSDG) faaliyetlerini sürdürüyor. 

“Van’daki saldırıyı esefle kınıyoruz” 

Çalışmalarını özveriyle sürdürdüklerini belirten Budak ve Çakmakçı şu açıklamalarda bulundular: “ Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz.  

Öncelikle, geçtiğimiz günlerde Van'da Vefa Sosyal Destek Grubuna yönelik gerçekleşen saldırıyı kınıyoruz.  Şehit olan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz.  

Faaliyetlerimizi her ne kadar engellemeye çalışsalar da biz öğretmenler topluma örnek olarak halkımızın yardımına her daim koşmaya devam edeceğiz.  

“Günün her saatinde hizmetlerindeyiz”

Ne olursa olsun faaliyetlerini devam ettireceklerini belirten Muhsin  Ertürk ve Mehmet Öğretmen, “Yaşlılarımız bizim geçmişimiz ve bizlere emanetler. Bu yüzden 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza günün her saatinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.  

Konu bağlamında Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Polis Teşkilatımız ile irtibat halinde çalışıyoruz.” şeklinde konuştular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kağızman Haberleri