SERKA “Gençlerin Gözüyle Ardahan” yarışması düzenleyecek

SERKA “Gençlerin Gözüyle Ardahan” yarışması düzenleyecek

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) "Gençlerin Gözüyle Ardahan" temasıyla ‘foto safari ve fotoğraf yarışması’ düzenleneceğini duyurdu.

Turgut KAYA

Yarışmada Ardahan’ın doğal güzelliklerinin, kültürel mirasının, otantik ve heyecan verici etkinliklerinin, etkileyici yöresel ürün değerlerinin tanıtılması amaçlaıyor. Ayrıca sınır şehri Ardahan’ın söz konusu potansiyel ve değerlere yönelik bir veri tabanının ve kurumsal hafızasının oluşturulması da amaçlanıyor.

Yapılan açıklamada usta fotoğrafçılar Coşkun Aral, Cem Kıvırcık, Tanın Helvacı, Bünyamin Aygün ve Mürsel Yağcıoğlu eşliğinde 8-9 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan foto safari etkinliğine, 15-30 yaş arası gençlerin başvurabileceği belirtildi.

Yarışmaya katılımın 20 genç ile sınırlı olduğu da belirtilen açıklamada; katılımın ücretsiz olup başvuruların 7 Temmuz 2023 saat 17:00’a kadar aşağıda belirtilen link üzerinden online olarak yapılabileceği bildirildi.
Başvuru linki; https://forms.gle/zGXLvM8SDXRQe1oC9

Serhat Kalkınma Ajansı düzenleyeceği foto safari etkinliği dışında ayrıca, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ve Ardahan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ortaklığıyla Ardahan’da ödüllü fotoğraf yarışması da düzenleyecektir. Fotoğraf yarışması için de aynı şekilde başvurular ücretsiz olup başvurular 10 Temmuz tarihinde başlayacak ve 14 Temmuz saat 17:00'de sona erecektir. Ödüller; Birincilik Ödülü 7.500 TL, İkincilik Ödülü 5.000 TL, Üçüncülük Ödülü 2.500 TL ve Mansiyon Ödülü (3 adet) biner TL şeklinde belirlenmiştir.
Düzenlenecek bu etkinlikle, bölgede fotoğraf sanatının geliştirilmesi, Ardahan ilinin tanıtımına katkı sunulması ve gençler arasında fotoğraf sanatına yönelik ilgi ve farkındalığın oluşturulması hedeflenmektedir.

ardahan.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ardahan