Serap Koçer, CHP Kars Milletvekili Aday Adayı Oldu

Serap Koçer, CHP Kars Milletvekili Aday Adayı Oldu

Karslı eğitimci Serap Koçer, Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’den Kars milletvekili aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı. 

Tacettin DURMUŞ

Başvurusunu partisinin genel merkezine yapan Koçer, CHP ile geçmişten geleceğe birlikte yürüdüklerine dikkat çekerek, Cumhuriyetin 2’inci yüzyılında ülkemizi ve unutulmuş güzel şehrimiz Kars'ı yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi. 

Bu kutlu ‘yürüyüşte el ele kol kola olalım!’ çağrısı yapan Serap Koçer Lider Haber Ajansına yaptığı açıklamada; “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir!” diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeki bir öğretmenim ve onun kurduğu partiden milletvekili aday adayı olarak yola çıkıyorum. Öğretmenler odasından milletin meclisine, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında ülkemizi ve unutulmuş güzel şehrimiz Kars'ımızı yeniden ayağa kaldırma, memleketimizi hak ettiği yere taşımak için yola çıkıyorum. Adımdan çok yaptıklarımı duyacağınıza bir Karslı olarak söz veriyorum. Biricik memleketimizi, Kars'ımızı, hem hak ettiği ekonomik seviyeye getirip kalkındırmak için hem de onun değerlerini ve kültürünü ülkeye ve dünyaya tanıtmak için çalışacağıma söz veriyorum. Gelin Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Kars için birlikte çalışalım, bu kutlu yürüyüşte kol kola olalım!” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika