Şemistan Kızıltepe'nin 10 Kasım Mesajı

Şemistan Kızıltepe'nin 10 Kasım Mesajı

  Kars Ardahan Iğdır Bölge Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Şemistan Kızıltepe 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete...

  Kars Ardahan Iğdır Bölge Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Şemistan Kızıltepe 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78'nci yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Şemistan KIZILTEPE, 10 Kasım mesajında “O’nu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyorum” dedi.

Kızıltepe, Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Ülkemizin en büyük kazanımlarından biri şüphesiz Cumhuriyet olmuştur. Ayrıca Vatan topraklarının düşman eline bırakılmayacağı ve Anadolu’nun bir Türk yurdu kalacağı onun Önderliğinde verilen mücadele ile tescillenmiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyete ve millet iradesinin tecellisine daima sahip çıkacağız. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesini geçmesini, birlik ve beraberlik içinde büyüyerek gelişmesini sağlama yolunda gecemizi gündüzümüze katacağız. Cumhuriyetimizin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 78. yıldönümünde O’nu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber