Selim haberleri

Selim haberleri

Selim haberleri

BAŞARILI KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

KOSGEB Kars Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim sonrasında belge almaya hak kazanan girişimcilere sertifikaları yapılan törenle dağıtıldı. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda yapılan törene Kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Coşkun Altun, KOSGEB Kars Müdürü Lütfullah Aktaş, daire amirleri ve girişimciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan KOSGEB İl Müdürü Lütfullah Aktaş, “Girişimciliğin öneminden bahsederek bu eğitime katılarak sertifika alan girişimcilerimizin açacakları işler vesilesiyle ilimiz ekonomisine ve istihdama katkı sağlamalarını diliyorum.” dedi.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Coşkun Altun ise “Hükümetin girişimcileri ve KOBİ’leri desteklediğini, bu kapsamda KOSGEB’in ciddi çalışmalarının olduğunu söyledi. Selim İlçesi olarak bizler burada KOSGEB desteği ile açılan işletmelerin çok önemli işler yaptığına şahidiz. KOSGEB’le sizlerde yapabilirsiniz ”dedi.

Kaymakam Mehmet Keklik ise “Girişimciliğin risk almak, yeni alanlar keşfetmek, yeniliklere açık olmak ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek olduğunu vurgulayarak, yeni fikirlerin ve uygulamaların istihdamı artırdığını, ekonomimize dinamizm kazandırdığını ve böylece kalkınmanın ve refahın itici gücü olduğunu” söyledi. Urfa’da Vali Yardımcısı olarak çalıştığı dönemde KOSGEB’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kurumun önemli destekleri olduğunu bildiğini, Devletimizin bu gibi imkanlarını vatandaşlarımızın çok iyi değerlendirmesi ve ilgili destekleri yakından takip ederek faydalanmaları gerektiğini ifade etti. İlçemizde bu eğitimleri düzenlenmesinde emeği geçen KOSGEB Müdürlüğüne teşekkür ederek kursiyerleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından başarılı kursiyerlere sertifikalarını Kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Coşkun Altun ve KOSGEB Kars Müdürü Lütfullah Aktaş dağıttı.

SARIKAMIŞ KAYMAKAMI YUSUF İZZET KARAMAN’IN SELİM KAYMAKAMINA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Kaymakam Mehmet Keklik’i makamında ziyaret ederek ‘’Hayırlı Olsun’’ dileklerinde bulundu.

Sarıkamış Kaymakamını makamında ağırlayan Kaymakam Keklik, Yusuf İzzet Karaman’a hayırlı olsun dilekleri ve ziyaretleri için teşekkür etti.
KAYMAKAM MEHMET KEKLİK “HALEP’E YARDIM KONUSUNDA” DİN GÖREVLİLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Kaymakam Mehmet Keklik, Türkiye Diyanet Vakfı Selim Şubesi olarak “Halep’te İnsanlık Ölmesin” kampanyası kapsamında ilçemizden gönderilecek ayni yardımlar için yapılan personel toplantısına katıldı. İlçe Müftüsü Fahri Başar teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Personele hitap eden Kaymakam Mehmet Keklik, din hizmetlerinin toplumda ayrı bir yerinin olduğunu belirterek İmam- Hatiplik görevinin sadece namaz kıldırmaktan ibaret olmaması gerektiğini ifade ederek din görevlilerinin toplumu din konusunda aydınlatan ve topluma önder olan kimseler olması gerektiğini söyledi. Ayrıca Halep’te Müslüman kardeşlerimizin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamada çok ciddi sıkıntı çektiklerini, onlara yardımcı olmanın hem dini hem de insani bir görev olduğunu ifade etti. Personele çalışmalarında başarılar dileyerek bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı müftülük personeline teşekkür etti.

KHGB MECLİSİ OLAĞAN TOPLANTISI KAYMAKAM MEHMET KEKLİK’İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkanlığı Birlik Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı Halk Eğitim Merkezinde Kaymakam Mehmet Keklik başkanlığında yapıldı.

Mehmet Keklik, İl genel meclis üyeleri ve 53 Köy Muhtarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2016 yılı kesin hesapları ve 2017 bütçesi görüşüldü 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalar ile muhtarlarımızın talep ve önerileri değerlendirildi.

KAYMAKAM MEHMET KEKLİK HALK TOPLANTISI YAPTI

Kaymakam Mehmet Keklik başkanlığında Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen halk toplantısında muhtarlar ve vatandaşların talep ve önerileri değerlendirildi.

Halk toplantısına Kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Coşkun Altun, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Keklik, “Toplantının amacının kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunulması ve insanımızın hayat şartlarını iyileştirmekle görevli kamu görevlileriyle vatandaşlarımızın bir araya gelmelerini sağlamak, ilçemizin gelişimi adına yapılması gereken projeleri değerlendirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek etkin çözümler üretmektir” diyerek halk toplantılarının her ay düzenli olarak yapılacağını ve burada konuşulan konuları bizzat takip edeceğini” söyledi. kha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber