Selim Belediye Başkanı Barış Koç, mazbatasını aldı

Selim Belediye Başkanı Barış Koç, mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Selim Belediye Başkanı seçilen Barış Koç, mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törende mazbatasını alan Barış Koç, “Değişimin mimarı değerli selimliler hepinizi saygıyla selamlıyorum. Genel başkanımıza ve yöneticilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Özel bir selamımda gençlerimize ve kadınlarımıza hepinizin emeğine yüreğine sağlık.
Geçmiş dönem belediye başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılanlara Allahtan rahmet hayatta olanlara sağlık diliyorum.
Bu zafer selim halkının zaferidir. Bu zafer sizindir.
Değerli hemşerilerim Aylar süren seçim maratonu sonrasında Selim halkı yalana,tehdide ve talana boyun eğmeyerek 31 Mart seçimlerinde iradesini değişimden yana koymuştur. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün dediği gibi Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. seçimlerde destek olan olmayan herkese teşekkür ediyorum.
Bugünden sonra tüm selim halkına eşit hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Artık Kişiye göre imara geçit yok. İlçemizi ranta kurban etmeyeceğiz. Adamcılık,ayrımcılık,ırkçılık,particilik yapmadan adil adaletli Sosyaldemokrat bir belediyecilik anlayışı sürdüreceğiz. Seçim sloganımızda dediğimiz gibi Ben değil biz diyeceğiz Birlikte yöneteceğiz. Buradan bir söz daha veriyorum hepinizin bildiği üzere uzun yıllardır belediye binamızın girişinde bir siyasi parti bayrağı vardı artık yok ve hiç bir siyasi parti bayrağı olmayacak. Belediye yan gelip yatma yeri olmayacak hizmet üretecek hizmet. Bugün Hep beraber daha güzel daha yaşanabilir bir selim için Bismillah deyip görevimize başlıyoruz. Allah bizleri mahcup etmesin. Hepinize sonsuz saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum sağolun varolun,” ifadelerini Kullandı.

whatsapp-image-2024-04-04-at-11-39-03.jpeg

whatsapp-image-2024-04-04-at-11-39-02-2.jpeg

whatsapp-image-2024-04-04-at-11-39-02-1.jpeg

whatsapp-image-2024-04-04-at-11-39-02.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selim