Sarıkamış'ta yollar kilitli parke ve asfaltla kaplanıyor

Sarıkamış'ta yollar kilitli parke ve asfaltla kaplanıyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde altyapı çalışmalarının tamamlanması için cadde ve sokaklarda çalışmalara başlandı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin tamamının içme suyu, kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, üstyapı çalışmalarına başlandığını söyledi.

Toksoy, tüm mahallelerdeki ana caddeleri sıcak asfalt ve ara sokaklarının da beton kilitli parke taşı yol kaplamasıyla buluşturduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu sene aşırı yağışlardan dolayı çalışmalarımız yaklaşık bir ay sonra başladı. İlçemizin 3 ana caddesi olan Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Caddesi, Şehit Kemal Mutlu Caddesi ve Şehit Fikret Gündüz Caddesi'nin sıcak asfalt kaplaması başladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'ın talimatı ile Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından asfaltlanan yollarımız bayrama kadar Sarıkamışlı hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak." 

sarikamis-belediyesi-altyapiyi-tamamladi,-asfalt-calismalarina-basladi-(2).jpgsarikamis-belediyesi-altyapiyi-tamamladi,-asfalt-calismalarina-basladi-(3).jpgsarikamis-belediyesi-altyapiyi-tamamladi,-asfalt-calismalarina-basladi-(5).jpgsarikamis-belediyesi-altyapiyi-tamamladi,-asfalt-calismalarina-basladi-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sarıkamış