Sarıkamış'ta İlköğretim Haftası etkinliği

Sarıkamış'ta İlköğretim Haftası etkinliği

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde "İlköğretim Haftası" dolayısıyla düzenlenen program, renkli görüntülere sahne oldu.

Hükümet Konağı önündeki tören alanında düzenlenen program, çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ yaptığı konuşmada, ilçe merkezi ve köy okullarında eğitim düzeyini en üst seviyeye çıkarmak için büyük çaba harcadıklarını belirterek, "Sarıkamış'ta bu yıl 'Matematik Olimpiyatları' gibi ulusal anlamda çok büyük organizasyon yaptık. Okullarımızın, öğretmen lojmanlarımızı tepeden tırnağa yeniledik. Kaymakamlığımızın himayelerinde, belediyemizin katkılarıyla çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik." diye konuştu.

Şiir dinletisinden sonra okula yeni başlayan öğrencilere 4. sınıf öğrencileri tarafından çiçek verildi.

Sözleşmeli öğretmenlere protokolce hediyeler verilerek görevlerinde başarılar dilenmesiyle süren programda halk oyunları gösterisi sunuldu.

Programa, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkan vekili İsmail Polat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, siyasi partilerin ilçe başkanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

sarikamista-ilkogretim-haftasi-etkinligi-(1).jpgsarikamista-ilkogretim-haftasi-etkinligi-(2).jpgsarikamista-ilkogretim-haftasi-etkinligi-(3).jpgsarikamista-ilkogretim-haftasi-etkinligi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sarıkamış