Sarıkamış Değişim Derneğinden Emniyete anlamlı ziyaret

Sarıkamış Değişim Derneğinden Emniyete anlamlı ziyaret

İstanbul'da yaşanan terör olayı nedeniyle polislerin şehit olmasının ardından Sarıkamış Değişim Derneği üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyelerini bildirdiler.

İstanbul’da yaşanan terör olayı nedeniyle polislerin şehit olmasının ardından Sarıkamış Değişim Derneği üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziyelerini bildirdiler.

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun,İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehit olan polisler için İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edip başsağlığında bulunduklarını söyledi.

Ucun, “İstanbul’daki şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar, ailelerine sabırlar dilerim. Vatanımızı korumak için gece gündüz nöbet tutan, gözünü bile kırpmadan canlarını feda eden kahraman polislerimizin Rabbim yardımcısı olsun. Polislerimizin yanında olduğumuzu ve onlara her zaman güvendiğimizi göstermek için ilçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulunduk” dedi.

Emniyet Müdürü Atilla Aydınlı'da,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkan Ucun ve dernek üyelerine teşekkür etti. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber