Şampiyon Tuğrulhan Erdemir ders başı yaptı

Şampiyon Tuğrulhan Erdemir ders başı yaptı

Rusya'da düzenlenen müsabakada Dünya Gençler Boks Şampiyonu olan Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Tuğrulhan Erdemir, okuluna giderek arkadaşlarını ziyaret etti.

Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi 16 Nolu Salon Selahattin Eyyübi 12-C sınıfı öğrencisi Tuğrulhan Erdemir’in şampiyonadan sonra derslerine başlamak için geldiği okulda Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun Şube Müdürü Osman Urlunç, Teftiş Kurulu Başkanı Adil Akaya, Okul Müdürü Abdullah Aras, Beden Eğitimi öğretmeni İbrahim Çetinkaya, öğretmenler Ertürk Saman, Abdulkerim Yusufoğlu, Nurettin Kızılay, Yücel Gürek ve öğrencilerde hazır bulundu.

Tuğrulhan Erdemir’in dev posterinin de asıldığı okulun dev bilgisayar ekranından şampiyonun ringdeki fotoğrafları sunuldu.

Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Tuğrulhan’ın derslerinde de aynı başarıyı gösterdiğini belirterek kendisine bundan sonraki eğitim ve spor alanındaki başarılarının devamını diledi ve hediye takdiminde bulundu.

Tuğrulhan Erdemir de Milli eğitim camiasına ve okul müdürü ile öğretmenlerine ve arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Arkadaşları da Tuğrulhan’ın sadece boksta değil derslerinde de başarılı olduğunu söylediler.

Tuğrulhan Erdemir arkadaşlarının omuzlarında girdiği okulunda sınıfına geçerek ders başı yaptı.

Öğrenciler, şampiyon arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber