Sadece Kars 36 Spor’a mı Kapalı!

Sadece Kars 36 Spor’a mı Kapalı!

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’den 3’üncü Lig’e çıkma mücadelesi verecek olan şehrin takımı Kars 36 Spor’un stadyum arayışı devam ediyor.

Tacettin DURMUŞ

Geçtiğimiz hafta, yıllarca Kars Spor’un maçlarını oynadığı Kars Şehir Stadyumunda alınan kısıtlı izin üzerine ilk antrenmanını çimlere basmaya dahi korkarak yapan Kars 36 Spor futbolcuları, yeni yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Kars 36 Spor’un geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında Ali Uçum başkanlığındaki yeni yönetimi ile Lig’de kalmasının ardından ‘3’üncü Lig’e çıkma’ hedefi koyması taraftarları umutlandırırken bir o kadar da düşündürüyor. Maçlarını şehrin merkezinde bulunan Kars Şehir Stadyumunda oynamak isteyen Kars 36 Spor yönetimi, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlar yetkililerden ilgi bekliyor.

Sadece Kars 36 Spor’a kapalı olan şehir stadyumunun her kese açık olması düşündürürken, şehrin takımı Kars 36 Spor’un ise şehir genelindeki tüm spor dallarının lokomotif olması gerektiği de göz ardı ediliyor. 2023 – 2024 futbol sezonunun başlamasına sayılı günler kala, Kars’ta başta spor camiası olmak üzere gündemde ‘Kars 36 Spor maçlarını nerede oynayacak’ tartışması yaşanıyor. Son yıllarda maçlarını Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumun sentetik zemininde oynayan Kars 36 Spor camiası başarının öncelikli olarak stadyuma sahip olması veya hali hazırda mevcut şehir stadyumunda oynamaktan geçtiğine inanıyor. Kars Şehir Stadyumunun sadece şehrin lokomotifi olan Kars 36 Spor’a kapalı olduğuna dikkat çeken yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar, ‘Kars Şehir Stadyumu her kese açık Kars 36 Spor’a kapalı’ diye dert yanıyor.

Kaynak:www.lha.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber