Rufai Tarikatı Mensupları Afrin İçin Yola Çıktılar

Rufai Tarikatı Mensupları Afrin İçin Yola Çıktılar

Kars'ta, Rufai tarikatına mensup 15 kişi, Suriye'nin Afrin kentindeki terör hedeflerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) düzenlediği "Zeytin Dalı Harekâtı" na destek için sınıra gittiler.

Mehmetçik'in sınır ötesinde terör örgütlerine yönelik yaptığı operasyona destek vermek amacıyla yola çıkan Rufai Dergahı Vekili Abdullah Erdağı yaptığı açıklamada; Rabbim nasip ederse sınıra Afrin harekatı için Mehmetçiğimize destek olmaya gidiyoruz. Bu günde onlara destek olmak için yanlarında bulunmaya, en azından oraya gidip bir tefekkür etmeye, vatanımızı korumanın ne kadar önemli olduğunu, en azından bizden sonra gelen nesillere anlatmaya, yavrularımıza,çocuklarımıza,Devletimizin,milletimizin,askerimizin,polisimizin yanında olduğumuzu ve bütün küfür Devletlerine karşı biz Türk milleti olarak hiçbir zaman onlara boyun eğmeyeceğimizi birlik,dirlik içinde olduğumuzu ve onların oyunlarını bozacağımıza bir gösterge olarak Mehmetçiğimizin yanına gidiyoruz.

Allahın izniyle Kafkas Kars'ımızın meşhur balından, kaşarından, tereyağından götürüyoruz. Mehmetçiğimiz, aslanlarımız, aslan gibi yesinler aslan gibi mücadele etsinler. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Allah şu küfür topluluklarının oyunlarını bozsun ve ayrıca onlara içimizden, bizden görünüp bazı münafık grupları da Allah ıslah eylesin çünkü en büyük sıkıntımız bu! Dışarıdaki düşmanımız belli. Allahın izniyle Türk ordusu düşmanlarımıza karşı tarih yazacaktır.

Hiçbir zamanda mağlup olmamıştır, cephede yenilmemiştir çünkü biz o ecdadın torunlarıyız ama gelin görün ki bizden görünüp de kafir topluluğunu destekleyen, onların ağzıyla konuşan, onlarla birlik beraberlik içinde olan insanlardan sıkıntılıyız.

İnşallah rabbim onları da ıslah eder çünkü bu insanlar yıllardır bizden göründüler, içimizi oydular. Müslüman göründüler, cemaat göründüler, vatansever göründüler, sözde vatanseverlik yaptılar ama bunlar her zaman ülkemize düşman olan bütün küfür Devletlerine, bütün düşman Devletlerine ittifak yaptılar ve her zaman onların ağzıyla konuştular.

Sözde bizlerin moralini bozacaklar. Allahın izniyle biz onlara saldırdıkça daha da çok moral topluyoruz, daha da güçleniyoruz. Amerikaymış,Avrupaymış sözde bize gözdağı verecekler. Allahın izniyle esas gözdağını biz onlara veriyoruz. Türk ordusunun gücünü tekrar gösteriyoruz. Ne doğumuz ne Güneydoğumuz ne Batımız hiçbir yerde teslim olmayacak, hiçbir zaman ülkemiz bölünmeyecek, parçalanmayacak. Bu bayrak ta kıyamete kadar sallanacak.

Şu ezanlar ta kıyamete kadar okunacak inşallah. Allah hepinizden razı olsun. Maksadımız, Allah rızası için Mehmetçiğimizin yanına gidiyoruz, hepinizin de selamını götürüyoruz. Allah sizlerden razı olsun, diyerek sözlerini tamamladı.

afrin-1.jpgafrin-2.jpgafrin.jpg

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber