Partimizin emrinde adayımızın yanındayız

Partimizin emrinde adayımızın yanındayız

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Kars Belediye Başkan adayı olarak Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyfendinin talimatlarıyla ülküdaşımız Sayın Çetin Nazik bey Kars Belediye Başkan Adayı olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Belediye Başkan adayı ülküdaşımız Çetin Nazik bey partimizin birçok kademesinde görev yürütmüş Milliyetçi ülkücü hareketin başarısı için her daim mücadele vermiş teşkilatımızın içinden gelen değerli bir kardeşimizdir.

Bizler Milliyetçi Hareket Partisinin vermiş olduğu görevi yerine getirerek bayrağı adayımız sayın Çetin nazik beye teslim ediyoruz  ve Milliyetçi Hareket Parimizin Adayı Çetin Nazik beyin de sonuna kadar yanında olacağımızı bildiriyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi 2014 yerel seçimlerin de Kars da adaylığımız boyunca yapmış olduğumuz tüm çalışmanın tüm çabanın fazlasıyla bu dönemde de partimiz ve adayımız adına devam ettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Ülkücü hareketin gereği  rahmetli Başbuğumuzun 9 ışık doktrininde belirttiği şahsiyetçilik ilkesinden taviz vermeyeceğim Kars da Milliyetçi Hareket Partisinin ve Adayımızın zaferi için gece gündüz demeden hareketin bir neferi olarak yanlarında olduğumu bildiririm.

Bu vesile ile 2014  Yerel seçimlerinde şahsımı aday olarak gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli  beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum.
Bu süreçlerde Genel Merkez Yönetimlerinde görev yapan parti büyüklerimize, aday olmamda ve seçim çalışmalarında desteğini yakından gördüğüm İl Başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, Belediye meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları başkanımız ve tüm teşkilâtlarımıza mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Ayrıca 5 yıl boyunca Kars’ımıza, halkımıza çeşitli proje ve hizmetler yerine getirerek şehrimizin değişim ve dönüşümüne, oy, dua, teveccüh ve destek vererek vesile olan herkese, halkımıza, hemşerilerime yine şükran borcumu ifade etmek istiyorum.
Görevimin sonuna kadar aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmaları sürdüreceğimi, her zaman halkımızın, hemşerilerimin ve partimizin hizmetinde olacağımı da paylaşmak isterim. Davanın esasının halkımıza, vatanımıza, Millet ve Devletimize hizmet olduğu, nöbetlerin değişeceği, bayrak yarışının devam ettiği açık bir gerçektir. Allah devlet ve milletimize zeval vermesin duası ile kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum.
Bundan sonra ki süreçte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçelinin ve teşkilatımızın emrinde çalışarak ne görev verilirse yerine getirmeye hazırım.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber