Öztürk, " Kazanan Kars Olsun"

Öztürk, " Kazanan Kars Olsun"

1 Nisan 2018-Pazar günü yapılacak olan Kars Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan iş adamı Hasan Öztürk, "Birlikteliğimizi, gücümüzü, enerjimizi Karsımız için kullanalım, umarım kazanan Kars olur ” dedi.

Başkan seçilmesi durumunda Kars'ın daha fazla gelişmesine ve iş dünyasına katkıda bulunacak her türlü projeye destek olacaklarını ifade eden Öztürk, "Özellikle turizm, lojistik, dış ticaret,tarım ve hayvancılığa dayalı sanayi alanlarında profesyonel ekiplerle üyelerimizin işlerinin gelişmesi için destek danışmanlık uygulaması getirilerek bu alanlarda yol gösterici olunacaktır. Bu projelerin hayata geçirilmesinde üyelerin yapacağı yatırımın maliyetini, rantabl olup olmadığını ve piyasa araştırmasını belirleyip yatırım yapmak isteyenlere rapor halinde sunacağız. Bu rapor her iş kolu, her yatırım ve her üye için ayrı ayrı tekrardan hazırlanacak. Üyelerin yapacağı yatırımlar için gerekli olan finansman ihtiyacına uygun kredi seçeneklerini araştırmak için yoğun çaba harcayacağız. Arzumuz, meclisimiz ve yönetimimizle birlikte şehre yeni bir vizyon katmaktır. Oda içerisindeki yapısal hizmet ağını geliştirip üyelerimizin talep ettikleri evrakları dijital ortamdan almaları sağlanacak bu sayede üyelerimizin zamandan kaynaklanan sorunlarını ortadan kaldıracağız. Odamız sadece üyelerimizin genel ihtiyacını karşılayan bir kurum kimliğinden çıkarılarak, şehrimizin bugünkü ve gelecekteki genel ihtiyaçlarını ve bütün sorunlarını dile getiren, projeler üreterek çözümler bulan, ilimizdeki bütün yapay tüm ayrımcılıkların olmadığı, kamu kurumları ve stk'lar ile üyelerimiz arasında,üyelerimiz lehine sağlam bir köprü istiyoruz” dedi.

Hasan Öztürk, ayrıca "1 Nisan 2018-Pazar günü oy kullanacak üyelerin Kars Ticaret ve Sanayi Odası birimlerine giderek seçimlerde oy kullanmaları için gerekli işlemlerini tamamlamalarını ve seçim yetki belgelerini almaları gerektiğinin altını çiziyoruz" dedi.

"Birlikteliğimizi, gücümüzü, enerjimizi Karsımız için kullanalım, umarım kazanan Kars olur ” dedi.

Hasan ÖZTÜRK kimdir?

Hasan Öztürk, 1954 yılında Kars-Akyaka'da doğdu. İdealist ve üretken kimliğini ticaret hayatına yansıtmak isteyen Hasan Öztürk iş hayatına doğup büyüdüğü ve hala yaşamını sürdürdüğü Kars'ta 1970 yılında başladı. 47 yıllık ticaret hayatında kurmuş olduğu imalat sanayi, inşaat ve gıda işletmeciliği sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Teşkilatçılığı ve halkla ilişkilerde gösterdiği üstün performans ile 2004 yılında yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday gösterildi ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi oldu. Halen Kars Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelikleri görevlerini yürütmektedir. Toplum tarafından sevilen ve babacan kimliliği ile tanınan Hasan Öztürk Kars'ta ikamet edip 4 çocuk babasıdır.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber