Özel Güvenlik Görevlileri İşten Çıkartıldı

Özel Güvenlik Görevlileri İşten Çıkartıldı

Kafkas Üniversitesi'nde görevli Özel Güvenlik Görevlileri işten çıkarılınca eylem yaptı

Kafkas Üniversitesi'nde görev yapan özel güvenlik görevlileri, hizmet alım ihalesinin kazanan firmanın iddiaya göre FETÖ/PDY ile iltisaklı olduğu gerekçesi ile İçişleri Bakanlığı tarafından  Özel Güvenlik Lisansının iptal edilmesi ile bugün işlerine son verildiğinden dolayı eylem yaptı.

KAÜ Rektörlük Binası önünde toplanan özel güvenlik görevlileri edinilen bilgiye göre, hizmet alım ihalesini kazanan Ankara Özel Güvenlik isimli firmanın, İçişleri Bakanlığı tarafından Özel Güvenlik İzin Belgesi Lisansının iptal edilmesi ile, firma bünyesinde hizmet alım yolu ile istihdam edilen özel güvenlik görevlilerinin işine akşam saatlerinde son verildi. Kampüs içerisinde toplanan özel güvenlik görevlileri firma tarafından yaşatılan bu sorundan dolayı mağdur olduklarını ifade ederken, polis ekipleri güvenlik tedbirleri aldı.

Özel Güvenlik görevlilerinin işlerine son verilmesiyle birlikte Kafkas Üniversitesi içerisinde özel güvenliklerin olmaması ise olayın ciddiyetinin başka bir boyutu. Bu durumda gerek üniversite öğrencilerin can ve mal tedbiri gibi konularda sorunların yaşanıp yaşanmayacağı ise merak edilenler arasında.

Karsgüncel

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber