Özcan Müçük, Adem Ertaş’tan görevi devraldı

Özcan Müçük, Adem Ertaş’tan görevi devraldı

Kars Ziraat Odası’nın yeni başkanı Özcan Müçük, Adem Ertaş’tan görevi devraldı.

Odada yapılan devir teslim töreninde dostluk ve kardeşlik mesajları verildi. Ziraat Odası Başkanı Özcan Müçük, görevi devraldığı Adem Ertaş’ın tecrübelerinden faydalanacaklarını ve yeni yönetimin Kars çiftçisine hayırlı olması dileklerinde bulundu. Müçük, Ertaş’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Devir teslim töreninde eski Başkan Adem Ertaş, odanın mal ve nakit varlıklarını tek tek açıklayarak odanın yönetim kurulu huzurunda ve avukat gözetiminde karşılıklı imza altına alarak devretti.
Devir teslim sonrası gazetecilere açıklama yapan eski Adem Ertaş odayı sıfır alacak ve borç ile teslim ettiğine dikkat çekerek, yeni yönetimin Kars çiftçisine hayırlı olmasını diledi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Doğu Anadolu Bölge Sorumluluğunun devam edeceğini belirten Ertaş, “Gerçekleştirdiğimiz seçimde Özcan Müçük seçimi kazandı, kendisini tebrik ediyor, ilimize ve çiftçimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizlerin bu kadar yapmış olduğu çalışmaların ardından kendisi de inşallah çiftçilerimize bir şeyler katacaktır bundan eminiz. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Doğu Anadolu Bölge Sorumluluğumuz devam etmektedir buradan da kendilerine her türlü desteği vereceğiz. İlimizin ve çiftçimizin sorunlarını yine başkanımızın aracılığıyla bakanlığa ve Türkiye Ziraat Odaları Birliğine ileteceğiz.” dedi.
Yeni başkan Müçük de, her zaman çiftçilerin ve ilin hizmetinde olacağını, mevcut başkan Adem Ertaş ile hizmet noktasında her zaman istişare içerisinde olacaklarını, Ertaş’ın gönüllerin başkanı olduğunu söyledi.
Öte yandan 2 Şubat’ta gerçekleştirilen Kars Ziraat Odası Başkanlığı seçimine mevcut Başkan Adem Ertaş, Özcan Müçük ve Selahattin Aldım yarmış, toplamda 82 delegenin tamamının oy kullandığı seçimin sonucunda; Özcan Müçük 39, Adem Ertaş 25, Selahattin Aldım 17 oy aldı. Bu sonuçla Özcan Müçük Kars Ziraat Odasının yeni Başkanı seçilmişti.

ziraat-(1).jpegziraat-(2).jpegziraat-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber