Özad, “Kars’a Hizmete Hazırız”

Özad, “Kars’a Hizmete Hazırız”

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı açıklandı.İYİ Partinin Kars Belediye Başkan adayı Metin Özad oldu. Özad yaptığı konuşmada “Kars’a hizmete hazırız,” dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Metin Özad basın toplantısı düzenledi. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Kars Belediye Başkan adayı olarak geçtiğimiz gün Metin Özad açıklandı. İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad, bugün geniş bir kalabalıkla partisine gelerek seçim startını verdi. İYİ Parti Kars İl Başkanlığı’na gelerek seçim startını veren Metin Özad, birlik ve beraberlik içerisinde seçimi kazanacaklarını ifade etti. İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, il yönetimi ve partililer tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayı Metin Özad’ı sevenleri de yalnız bırakmadı.
Partide basın açıklaması yapan Akbaba, “Genel Başkanımızın talimatıyla sayın Metin Özad 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde adayımız olarak belirlenmiştir. Kendilerine, Kars halkına ve tüm camiamıza hayırlı uğurlu olmasını cenabı Allah’tan temenni ediyorum, inşallah 31 Mart’ta Kars İYİ Belediyecilikle tanışacaktır.” dedi.
İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Metin Özad ise, “Allah nasip kısmet ederse iyi bir belediyecilikle, iyi bir ekiple şehrimize hizmet etmekle onur ve gurur duyacağız. Biz kalıcı hizmetlerin, birlik ve beraberlikten yanayız, ötekileştirmekten uzak kalacağız, insanlarımızı bir araya getirerek ve bu memlekete iyi hizmet etmeye hazırız.” Dedi.

ozad-karsa-hizmete-haziriz-1.jpg

ozad-karsa-hizmete-haziriz-2.jpg

ozad-karsa-hizmete-haziriz-3.jpg

ozad-karsa-hizmete-haziriz-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber