Öz Doğu Kars Otobüs Firması 1 Haziran'da İlk Seferlerini Başlatıyor

Öz Doğu Kars Otobüs Firması 1 Haziran'da İlk Seferlerini Başlatıyor

Otobüs seyahatlerinde yeni dönem başlıyor. Corona virüs önlemleri çerçevesinde otobüs seyahat kuralları değişti.

Şehirlerarası seyahat yasağının kaldırılmasının ardından otobüs şirketleri de hijyen kurallarını belirledi. Belli başlı kurallar ise şu şekilde: Personel siperlik kullanacak. Otobüsler yüzde 50 dolulukla çalışacak. Yolcular iniş ve binişlerde sadece arka kapıyı kullanacaklar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehirlerarası seyahat yasağının 1 Haziran'dan itibaren kaldırılacağını açıklamasının ardından ulaştırma sektörü de yeni hizmet kurallarının hazırlıklarını tamamladı. Firmalar 1 Haziran'dan itibaren seferleri başlatma kararı aldı.

Öz Doğu Kars Otobüs firması da 1 Haziran'da yolcu taşımacılığı yapacak olan otobüslerinin temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yaparak hazır hale getirdi.

Öz Doğu Kars Turizm Firması sahibi Ridvan Ekinci, “Öz doğu Kars Firması olarak hijyen kurallarına halkımızın sağlığı için özen gösteriyoruz. Temizlik kurallarına Ulaştırma Bakanlığının verdiği kurallar doğrultusunda harfiyen uyguluyoruz. Sizin sağlığınız bizim için çok önemlidir. Artık izin Belgesine ihtiyaç olmadan direk yolculuklarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Maskeniz yanınızda olsun yolunuz ve bahtınız açık olsun saygı ve sevgilerle.”

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber