ÖRNEK  BAŞKAN

ÖRNEK BAŞKAN

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı yenice köyüne ziyarette bulunmak amacıyla ile yola çıkan Başkan Yıldız, yol kenarında karşılaştığı çoban ile közde çay demledi.  

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız,  Yenice köyüne ziyarette bulunduktan sonra Yol kenarında bir çoban ile karşılaştı  ve aracını durdurarak birlikte çay demleyip sohbet ettikleri görüntüledi. 

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, göreve geldiği günden bu yana Kağızmanlılarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam ettiği bilinmekte.
Belediye başkanı seçildiği günden bugüne yediden yetmişe tüm Kağızmanlılarla bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Yıldız, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Kağızmanlı hemşehrilerimin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesidir. Hiçbir Kağızmanlı kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir çivi batsa bundan en çok ben rahatsız olurum. Bizim çalışma prensimiz bu. Yenice Köyüne ziyarete gidiyordum yol kenarında koyunları otlatan kardeşimizi gördüm eşşiz Kağızman doğasında közde çay yapıp eski günleri yadettik,” dedi.

8b6c13f5-8496-4e8d-aa3b-db5b04380af0.jpgbd5d58ab-75ea-4897-9bd1-dc35244e4486.jpg

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman