Orhan Kemal Oktay, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Orhan Kemal Oktay, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Orhan Kemal Oktay, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. dönem milletvekili seçimlerinden DEVA Partisi’nden Kars Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Turgut KAYA

DEVA Partisi İl Binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adayı olduğunu açıklayan Orhan Kemal Oktay’a İl Başkanı Av Güven Özen ve Teşkilat mensupları da eşlik etti.
 
Deva Partisi İl Başkanı Güven Özen, partilerinden milletvekili aday adayı olan Orhan Kemal Oktay’a başarılar diledi.

Deva Partisi Kars Milletvekili Aday adayı Orhan Kemal Oktay; Kars’a ve Türkiye’ye daha iyi hizmet edebilmek amacıyla DEVA Partisi’nden aday adayı olduğunu söyledi.

Oktay açıklamasında “sorumluluk duygusuyla ülkemizin liyakatli kadrolarının bir araya geldiği demokratik örgütlenmeyi önce kendi yapısı içerisinde sağlamış istişare, dayanışma yapısı kurmuş DEVA Partisi’nden milletvekili adayı oldum. Katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu ve temel insan haklarının bütün özgürlüklerin teminat altına alındığı, şiddet korku, baskı, ayrımcılığın yaşanmadığı tarafsız, şeffaf, denetlenebilir bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek ve katkı sunmak Ülkemizin ve ilimizin sorunlarına çözüm üretebilmek amacıyla, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Millet ittifakının ortak hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda, Deva Partisi  Kars Milletvekili aday adaylığı başvurunda bulunmaktayım.” dedi

orhan-kemal-oktay,-milletvekili-aday-adayligini-acikladi.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika