Öksüz, Kar ve Buz Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Öksüz, Kar ve Buz Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, son günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından Belediye ekiplerince şehir merkezinde aralıksız sürdürülen kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Cumhuriyet ve GAMP Caddelerinde yoğun şekilde devam eden çalışmalarda ekiplere kolaylıklar dileyerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmaların titizlikle sürdürülmesi yönünde talimatlarda bulunan Öksüz, çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade eden esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, “Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi hem ülkemiz hem de şehrimiz yoğun bir kış geçiriyor kar yağışı oldukça yoğun, bundan dolayı vatandaşımızın mağdur olmaması için belediye ekiplerimiz, karayolları ekiplerimiz, il özel idaresi ekiplerimiz görev alanlarına göre çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu anda kapalı köy yolumuz bulunmamaktadır. Köy yollarımız açık, vatandaşımızın kullanımına hazır ve elverişli durumdadır. İl merkezinde de belediyemiz tarafından 24 saat esasına göre arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Hepiniz biliyorsunuz 23 tane mahallemiz var. 350 km yakın yol ağımız var. Buralarda kış mücadelemizi sürdürüyoruz. Yolların temizlenmesi, kaldırımların temizlenmesi gibi faaliyetleri ekiplerimiz gece gündüz demeden yapmaya devam ediyorlar. 200 ton tuz kullandık şehir merkezinde şimdiye kadar. Karayolları ekiplerimiz de kendi görev alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Yine karayolları ağında olan yollarımızda da herhangi bir kapalılık söz konusu değil, oralarda da ulaşımda herhangi bir aksama olmadan sağlanmaya devam ediyor. Ben bütün çalışanlara karayolları, il özel idaresi ve belediyemiz çalışanlarına gece gündüz demeden kar mücadelesi yapan personelimize buradan teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Kolay değil yoğun, çetin kış şartları var bölgemizde de var çevremizde de var. Dolayısıyla çok önemli bir mücadeleyi veriyorlar. Vatandaşımız mağdur olmasın, ulaşım aksamasın diye. inşallah ileriki günlerde de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hava şartları ne olursa olsun bunun için gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. ilgili kurumlar arasındaki koordinasyonumuzu da temin ediyoruz. Dolayısıyla vatandaşımızın huzurlu seyahat etmesi için, güvenli seyahat etmesi için her türlü tedbiri aldık bundan sonra da almaya devam edeceğiz,” dedi.

a53514c2-b5a5-4ec6-bb9b-aab79b36c510-001.jpg

3a62f4c2-5386-471b-bd8e-fb4146ef34d4.jpg75a14e99-a733-4a05-8995-738e32347b23.jpga68d6e64-94f6-452c-ac22-6ba912f4f667.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber