Öksüz Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Öksüz Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

LİDER HABER AJANSI/TURGUT KAYA 
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz; Örnek Mahallesi 310. Sokakta devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’e Belediye çalışmalarını inceleme programında Belediye Başkan yardımcısı ve birim müdürleri eşlik etti.

Burada değerlendirmelerde bulunan Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, şu ifadelere yer verdi: “Belediye Başkanlığımız tarafından şehrimizin en önemli ihtiyacının alt yapı olduğunu görerek bazı planlamalar yaptık, alt yapı çalışmaları kapsamında geçen yıl başlattığımız yol çalışmaları bu sene de sürdürüyoruz.

Geçen yıl yaklaşık 18 Km yol yapmıştık bu sene de inşallah hem idari imkânlarla hem de daha kısa sürede iş yapabilmeyi temin için yüklenici firma marifetiyle asfalt yol çalışmalarına devam ediyoruz.

Bu yıl yaklaşık 15 Km BSK asfalt yol yapmaya gayret ediyoruz planlamamız o yönde inşallah sezon sonuna kadar bu işleri bitirmeyi planlamaktayız. Bugün de Örnek mahallesindeki yol çalışmalarını inceledik, yol derken sadece BSK asfalt yolu kast etmiyoruz bunun yanında kaldırım çalışmalarımız da var bunun yanında kilitparke yol çalışmalarımız da var.

Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor mevsim kısa olduğundan biran önce bu çalışmaları bitirmek istiyoruz. Amacımız şehrimizin her mahallesine 23 tane mahallesi var istiyoruz ki her mahalleye dokunabilelim sorunu olan bütün bölgelere müdahale edebilelim böylelikle vatandaşımızı rahatlatalım.

Bugün içinde bütün imkanlarla gayret ediyoruz elimizden gelen bütün kaynakları en verimli şekilde kullanıyoruz, vatandaşlarımız bu yol çalışmalarından dolayı bazı sıkıntılar çekiyorlar toz oluyor gürültü problemi oluyor vatandaşımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz, onlardan anlayış bekliyoruz biraz daha anlayış gösterirlerse inşallah sezon sonunda güzel bir Kars’a hep birlikte ulaşacağız.

Uzun süredir ihmal edilmiş yol problemleri var alt yapı problemleri var şehrimizin bizde bunun için azimli ve gayretli bir şekilde çalışıyoruz.

Vatandaşımız rahat olsun yapabileceğimizin en fazlasını bu sene yapmaya çalışacağız bunların içerisinde hem kaldırım var hem yol var hem kilitparke çalışmalarımız olacak mahallelere de gireceğiz şehir merkezindeki çalışmalarımız da yoğun bir şekilde sürüyor orada birkaç çalışmayı bir arada yürütüyoruz, hem belediyemiz imkanlarıyla hem valiliğimiz imkanlarıyla kalkınma ajansımızın koordinatörlüğünde yürüttüğümüz tarihi kimliği ile Kars kent projesi var hepsini bir bütün olarak düşünüyoruz ve amacımız Kars’ın bu tarihi zenginliğine yakışır alt yapısı tamamlanmış tertemiz bir Kars bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum belediye personelimiz yoğun gayret gösteriyor herkes çalışmaları gece gündüz demeden yürütüyor, yüklenici firma da gayretle çalışıyor onlara da teşekkür ediyorum, önümüzdeki sezon sonuna kadar yorulmadan gece gündüz demeden çalışacağız hiç ara vermeyeceğiz yapabileceğimizin en fazlasını inşallah yapacağız bazı yolları da bitirdik şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

6dd173e6-3cbd-4bc5-ba01-7fc6978bb7e3.jpg19881435-4c07-400f-bdfd-0199a088f17f.jpgea433d47-f323-4a17-bfde-a5784bcfb5af.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber