Natural Kars Ev Tekstili İhracat Teşhir ve Satış Mağazası Açıldı

Natural Kars Ev Tekstili İhracat Teşhir ve Satış Mağazası Açıldı

Şıklığı ve doğallığı ile ev tekstil ürünlerinde kaliteli bir marka olan Natural Kars Home Collection, Baltık Mimari tarzda tarihi Rus binasında müşterilerine kapılarını açtı.

LİDER HABER AJANSI/TURGUT KAYA 

Doğal koleksiyonlarıyla dikkat çeken Natural Kars Home Collection ihracat teşhir ve satış mağazası açıldı.

Kars merkez Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi Numara 8’de hizmete açılan Natural Kars, yüzde yüz ihraç ürünleri Kars halkının hizmetine sunuyor.

Evini güzelleştirmek isteyenlere nevresim takımlarından yatak örtülerine, ev giyiminden havlu-bornoz setlerine, bebek ürünlerinden dekoratif aksesuarlara kadar birçok şık ürüne rahatlıkla ulaşabilecek keyifli bir ortam sunan Natural Kars, birbirinden çarpıcı ürünleri ve göz kamaştıran hediye alternatifleriyle Karslılara ayrıcalık yaşatıyor.

NATURAL KARS, NAHÇİVAN VE GÜRCİSTAN’DA ŞUBE AÇIYOR

Yüzde yüz Türk markası olan Natural Kars, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti ve Gürcistan’da da şube açıyor.

Aktaş ve Dilucu sınır kapıları üzerinden Sınır Ticareti yetkisi alan Natural Kars Home Collection, Nahçivan ve Gürcistan halkının ev tekstil ihtiyacının bir kısmını karşılayarak, bölgeden ihracatın geliştirilmesi suretiyle dış ticaret altyapısının ve kültürünün yaygınlaşmasına yardımcı olacak.

MAĞAZANIN GELİRLERİ İLE KIZ ÇOCUKLARININ OKUMASINA KATKI SUNULACAK

Natural Kars Home Collection, mağaza gelirlerinin bir kısmı ile kız çocuklarının, eğitimi başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanda aktif rol almaları, gelecekte nitelikli görevlerde bulunmaları, erken yaşta evlenmelerinin önüne geçilmesi için çalışmalar da yürütecek.

NATURAL KARS : TEBRİK ÇİÇEKLERİNİZ BAĞIŞ OLSUN

Hüryurt Medya Grup İnşaat Madencilik San. Tic. Ltd. Şti. bünyesinde açılan Natural Kars Home Collection bir duyuru yayımlayarak, tebrik etmek isteyenlerin çiçek göndermek yerine bazı vakıf ve derneklere bağışta bulunmalarını istedi.

“Natural Kars Home Collection mağazasını tebrik için çiçek yollamak yerine KIZILAY, LÖSEV ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışta bulunabilirsiniz" denildi.

cccc-009.jpgcd-004.jpg

a2-080.jpga3-070.jpga5-022.jpgaa-032.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber