My Künefe’den Kars 36 Spor’a Tatlı Kutlama

My Künefe’den Kars 36 Spor’a Tatlı Kutlama

Kars 36 Spor’un deplasmanda Dersim Spor’u 4 – 2 ile geçtiği Ziraat Türkiye Kupası 1’inci ön eleme maçında ‘kural hatası’ yapıldığı gerekçesiyle hükmen yenik sayılması kararının tahkim kurulundan dönmesi Kars’ta sevinçle karşılandı.

Turgut KAYA

Kararın açıklanmasının ardından ilimizde Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösterte My Künefe adlı işyeri, Kars 36 Spor’un teknik heyeti ve futbolcularını davet ederek künefe ikram etti. Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’un da katıldığı tatlı gecede haklı galibiyetin mutluğu yaşanırken, akıllarda Ziraat Türkiye Kupasında Doğubeyazıt Spor ile Çarşamba günü oynanacak olan 2’inci ön eleme maçı vardı.

My Künefenin sahibi Mustafa Demir bu kararla birlikte Kars 36 Spor’un 17 Eylül’de Tunceli’de Dersim Spor ile oynadığı ve 4 – 2 kazandığı maç sonucunun yeniden tescil edilmesi ve takımın Ziraat Türkiye Kupasında yoluna devam edecek olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Kars 36 Spor’da ter döken futbolculara künefe ikram ederek ‘Tatlı yiyelim tatlı sonuçlar alalım’ diye davet ettiğini söyleyen Mustafa Demir takıma Çarşamba günü oynayacakları maçta başarılar diledi.

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum da gösterdiği ilgi ve destekten dolayı Demir'e teşekkür etti. Başkan Uçum açıklamasında takımın Ziraat Türkiye Kupasında yoluna devam etmesinin Kars’ta sevinçle karşılandığını dile getirerek Çarşamba günü oynanacak olan maça tüm Kars halkını davet etti.

Çarşamba günü Türkiye’de oynanacak olan tek maçın Kars 36 Spor - Doğubeyazıt Spor maçı olduğunun da altını çizen Başkan Uçum, A Spor’un bu maçı canlı olarak yayınlaması çağrısında bulundu.

whatsapp-image-2023-09-30-at-17-47-37-2.jpeg

whatsapp-image-2023-09-30-at-17-47-37-1.jpeg

whatsapp-image-2023-09-30-at-17-47-37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor