Murat Karayalçın Gültekin’e destek için Kars’a geliyor

Murat Karayalçın Gültekin’e destek için Kars’a geliyor

SHP eski Genel Başkanı, eski Dış İşleri Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Murat Karayalçın, CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin’e destek için yarın Kars’a geliyor.

Kars Harakani Havalimanına CHP İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Belediye Başkan Adayı Didar Gültekin, ve belediye meclis üyeleri tarafından 13.00 da karşılanacak olan Karayalçın İl Başkanlığını ziyaret edecek.

Karayalçın, 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.30 da Dindar Gültekin’in seçim çalışmalarını sürdürdüğü Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi’nde bulunan CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde “Toplumcu Belediyecilik ve Katılımcı Yönetim Anlayışı” konularında konferans verecek.

Bilindiği gibi Dindar Gültekin’in CHP’den Kars Belediye başkan adaylığının açıklanmasıyla birlikte Murat Karayalçın’a nezaket ziyaretinde bulunarak, kentçilik konularında deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulmuştu. Görüşme sırasında CHP Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin’in Kars Belediye Başkanı seçilmesi durumunda kedisine gönüllü danışmanlık yapacağını açıklayan Murat Karayalçın da Kars halkından Güktekin’e destek çağrısında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika