Muharrem Yıldız Kars ve İstanbul’u pankartlarla donattı

Muharrem Yıldız Kars ve İstanbul’u pankartlarla donattı

Kars36 Spor Kulüp Başkanı Serhat Boyları Derneği Başkanı Muharrem Yıldız, Kars ve İstanbul’u “EVET” pankartlarıyla donattı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Akyaka mitinginde elinden tutarak ismini zikrettiği ve 16 Nisan Referandumunda büyük bir duyarlılık göstererek “Evet” çalışmalarına destek verdiği için teşekkür ettiği Muharrem Yıldız, Kars’la sınırlı kalmayıp İstanbul’u da pankartlarla donattı.

Yıldız, Kars ve İstanbul’un önemli kavşakları, cadde ve sokakları, köprüleri ve daha bir çok noktasına “EVET” pankartları astı. Yıldız, “Kararım Net Oyum EVET”, “Geleceğimiz İçin EVET”, “Kars İçin EVET” ve “Türkiye’ye Sözümüz Var EVET” sloganlarının yer aldığı pankartlarla renk kattı.

muharrem-yildiz-evet-pankartlari-(8).jpegmuharrem-yildiz-evet-pankartlari-(18).jpegmuharrem-yildiz-evet-pankartlari-(22).jpeg

muharrem-yildiz-evet-pankartlari-(2).jpegmuharrem-yildiz-evet-pankartlari-(3)(1).jpegmuharrem-yildiz-evet-pankartlari-(4).jpegmuharrem-yildiz-evet-pankartlari-(6).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber