Muharrem Yıldız, “Birlikte Daha Güçlü" sloganıyla yola çıktık!

Muharrem Yıldız, “Birlikte Daha Güçlü" sloganıyla yola çıktık!

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Hemşerimiz Muharrem Yıldız, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tacettin DURMUŞ

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde başka seçim bölgesinde ikamet eden Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşeri olmak üzere Küçükçekmece halkına seslenen Muharrem Yıldız, ilçenin daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir geleceği için yola çıktığına dikkat çekti.

“Birlikte Daha Güçlü" sloganıyla yola çıktıklarına işaret eden AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Hemşerimiz Muharrem Yıldız şunları Küçükçekmece halkına şu çağrıda bulundu:

Sevgili Küçükçekmece halkı: Ben Muharrem Yıldız, Küçükçekmece'nin daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir geleceği için yola çıkıyorum! Sizlerin desteği ve katılımı olmadan bu büyük hedefe ulaşmamız mümkün olmayacak.

‘Birlikte Daha Güçlü’ sloganıyla yola çıkıyoruz. Çünkü inanıyorum ki, İlçemizi AK Belediyecilik tanımıyla yönetmek, katılımcı belediyecilik anlayışını hayata geçirmek bizlere daha büyük başarılar ve daha güzel bir gelecek sunacak.

Vizyonumuz, sürdürülebilirlik, adalet, eğitim ve toplumsal dayanışma üzerine kurulu. Her bir mahallede adaleti sağlamak, çocuklarımızın en iyi eğitimi almasını sağlamak ve İlçemizi gelecek nesillere daha iyi bir şekilde bırakmak için buradayım. Sizlerin sesini duymak, beklentilerinizi anlamak ve birlikte çözüm yolları bulmak için buradayım. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın, çünkü her birinizin fikri benim için çok kıymetli. Beraberinde getirdiğimiz değişim, sevgiyle, saygıyla ve birlikte olacak. Haydi, bu güzel şehri birlikte daha da güzelleştirelim!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika