Muammer Sancar’ın Ataması Yapıldı

Muammer Sancar’ın Ataması Yapıldı

Muammer Sancar, partisinin genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kars İl Başkanlığı görevine atamasının yapıldığını açıkladı.

Tacettin DURMUŞ

AK Parti Kars il Başkanı Muammer Sancar ataması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “14 Ağustos 2001’de kurulduğu günden bu yana istikrar, güven, barış ve adaletin simgesi olan AK Parti’mizde şahsıma bu görevin tevdi edilmesinden onur duyuyorum. Bundan sonraki tek hedefim, “halka hizmet Hakk’a hizmettir” ilkesi ile partimizi ilimizde en üst seviyeye çıkarmaktır.
Bunun için herkesten beklentim bir olmak, beraber olmak, davamız çerçevesinde tek yürek olmaktır. Bu kutlu yolda tüm partililerimizin ve hemşerilerimin desteğini ve duasını bekliyorum.
Öncelikle bana bu kutlu görevi tevdi eden başta Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir, Milletvekilimiz Sayın Adem Çalkın’a, MKYK üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Metin Bulut’a Bölge Koordinatörümüz Muhammet Esat Nuhoğlu’na bayrağı devraldığım Kadir Sarıdağ abime, önceki dönem Kars Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Arslan’a Yunus Kılıç’a ve il, ilçe Başkan ve teşkilatlarımıza, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve il teşkilatlarımıza Telefonla Arayan mesaj gönderen ve sosyal medya üzerinden Tebrik eden Karslı hemşerilerime, dostlarıma, herkese birlik, beraberlik ve ümmet şuurunun hakim olması temennisiyle teşekkürler eder, Sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika