Milliyetçi Harekat Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik Ajansımızı ziyaret etti

Milliyetçi Harekat Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik Ajansımızı ziyaret etti

Lider Haber Ajansı'nı ziyaret eden Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik; Kars halkı partiye değil iş yapabilecek, vizyonu olan, Projesi olan, kapasitesi olan ve yaratıcı ruhu olan kişiye şans vermeli.

Milliyetçi Harekat Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik Lider Haber Ajansını ziyaret ederek tarafsız yayın politikasından dolayı teşekkür ederek hepimiz Kars'ın kendi bağrından yetişen öz evladıyız. Kars'ı hak ettiği noktaya hep birlikte taşımalıyız dedi. 

Kars'a iş yapabilecek, vizyonu olan, yaratıcı ruhu olan ve projesi olan insanların gelmesi şarttır diye sözlerini sürdüren Milliyetçi Harekat Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, " Her zaman gittiğimiz yerlerde de söylüyoruz.Kişileri her hangi bir etnik yapıya kalmadan, hele hele yerel yönetimlerde, çok ideolojik düşünmeden, kişilerin yapacakları projelere ve bundan önce Kars'a yaptıkları hizmetleri ile projeleri ile değerlendirir. Naçizane Çetin Naziğe insanlar proje adamı diyor. Bu zamana kadar da hep projelerimizle gündeme geldik. Başka Allah'a şükürler olsun hiçbir şeyle gündeme gelmedik, sadece yaptığımız icraatlarla... Dolayısıyla şunu söylemek istiyorum, bütün Kars'ta ki Kars halkımıza oyumuzu kullandığımız zaman daha çok partiye değil, iş yapabilecek meziyeti olan, vizyonu olan, kapasitesi olan, birleştirici ruhu olan, yaratıcı ruhu olan insanlara şans verelim. Bizimde yıllardan beridir Kars'a yapmış olduğumuz hizmetler göz önünde, sizlerinde basın olarak bütün adayları mercek altına alarak bu zamana kadar ne yapmışlar, bundan sonrada ne yapacaklar diye iyi bir analiz yaparak, tarafsız bir haberle Kars halkına ulaştırmanızı önemle istirham ediyorum,"dedi.

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Lider Haber Ajansını ziyaret etti.

Lider Haber Ajansı Sahibi Turgut Kaya MHP Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’e teşekkür ederek, Nazik’e çalışmalarında başarılar diledi.

img_7172.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber