Milletvekilleri Arslan ve Kılıç; Hedefimiz Kars’a Yatırım

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç; Hedefimiz Kars’a Yatırım

Kars milletvekilleri bakanlıklar nezdinde sürekli olarak görüşmelerde ve girişimlerde bulunarak Kars ve ilçeleriyle ilgili yatırımların yapılması için mücadelelerini sürdürüyor.

Lider Haber Ajansı- Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, bakanlıklar nezdinde sürekli olarak görüşmelerde ve girişimlerde bulunarak Kars ve ilçeleriyle ilgili yatırımların yapılması için mücadelelerini sürdürüyor. 

Kars merkez ve ilçlere yatırımlar hususunda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU ile bir görüşme gerçekleştiren Arslan ve Kılıç, Sarıkamış harekâtı kapsamında yapılacak etkinlikleri konuşup kararlaştırdıklarını, akabinde Kars merkez ve ilçelerindeki bakanlığı ilgilendiren yatırımı bitmiş, devam eden ve proje aşamasında olan işler hakkında görüşmelerde bulunduklarını söylediler.

Aslan ve Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nu ziyaretlerinde, özellikle Kars şehir stadı, Sarıkamış 100. Yıl öğrenci yurdu ek blok, Digor spor salonu ve sentetik sahası, Susuz gençlik merkezi ve sentetik sahası, Susuz gençlik merkezi ve sentetik sahası yatırım programına alınmasının, ayrıca merkez ve ilçelerde inşaat ve onarımı devam eden birimlerin ek ödenek ihtiyaçlarının görüşüldüğünü ve destek sözü aldıklarını belirtiler.

Bununla beraber yapımı tamamlanmakta olan Sarıkamış gençlik merkezi, Kağızman gençlik merkezi ve Kağızman öğrenci yurdunun açılışı için sayın bakanı davet ettiklerini sözlerine ekleyen Arslan ve Kılıç, sayın bakana yakın ilgilileri ve destek sözleri için teşekkür ettiler.

2fd70adf-a082-4b26-bb12-8f3c2372f189.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber