Millet Bahçesi Köprüsü Tamamlanıyor

Millet Bahçesi Köprüsü Tamamlanıyor

Karsta ikinci köprü vakası yaşanıyor haberimizin ardından demir köprüde tamamlama çalışmaları yapılıyor.

Kars’ta Millet Bahçesi’nin önünde bulunan Demir Köprünün aksamları tamamen çürümüştü. Her gün üzerinden binlerce insanın geçtiği Demir Köprü, faciaya adeta davetiye çıkarıyordu.

Yusuf Paşa Mahallesi’nde bulunan ve Sukapı ile Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ve son dönemlerde Millet Bahçesi’nin de faaliyete girmesiyle yoğun olarak kullanılan Demir Köprü’nün ağaç aksamlarının yanı sıra büyük çoğunluğu çürümüştü. Etrafındaki ışıklandırma lambalarının da kırıldığı tarihi Demir Köprü yetkililerden ilgi bekliyordu. İşte o ilgi Kars Karayolları bölge müdürlüğünden geldi.

Kars Karayolları bölge müdürlüğü Vali Rahmi Doğan tarafından başlatılan Kars çayı ıslah projesi kapsamında bakım onarımı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulmak üzere tarihi demir köprüde çalışmalar başlatıldı. Çalışmaların bakım ve onarım çalışması geçtiğimiz haftalarda durdurulmuştu. Mahalle sakinlerinin köprünün bakım ve onarım çalışmalarının yeniden başlatılması ve yarım bırakılan çalışmaların bitirilmesini istemelerinin ve  ana haber bültenimizde yer vermemizin ardından çalışmalar yeniden başlatıldı. 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber