MHP Kars İl Başkanlığından 200 Aileye Ramazan Yardımı

MHP Kars İl Başkanlığından 200 Aileye Ramazan Yardımı

MHP Kars İl Başkanlığı, Kadın Kolları’nın belirlediği ihtiyaç sahibi 200 aileye Ramazan kolisi yardımında bulunuldu.

Milliyetçi Harekat Partisi Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, "Ramazan Ay’ı; rahmet ayıdır, mağfiret ayıdır, paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, bir lokma ekmeği bölüşmektir, aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmektir. 

Bizler de MHP Kars İl Başkanlığı olarak, hem Ramazan ay’ı münasebetiyle hem de ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Korona virüs sebebiyle Kars Merkez de tesbit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 200 aileye az da olsa tencerelerinin kaynaması için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. 

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” Diyen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in ümmeti olarak, komşumuz açken tok yatmayı kendimize zul bildik. Korona virüsünden dolayı iftar çadırları ve iftar yemeklerinin verilmediği bir dönem de 200 ailemizin çorbasında az da olsa bizim de tuzumuz olsun istedik. Başarabildiysek ne mutlu bize," dedi.

mhp-kars-il-baskanligindan-200-aileye-ramazan-yardimi-(1).jpgmhp-kars-il-baskanligindan-200-aileye-ramazan-yardimi-(2).jpgmhp-kars-il-baskanligindan-200-aileye-ramazan-yardimi-(3).jpgmhp-kars-il-baskanligindan-200-aileye-ramazan-yardimi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber