MHP Kars il Başkanı Özcan, Türkiye gündemini değerlendirdi

MHP Kars il Başkanı Özcan, Türkiye gündemini değerlendirdi

Başkan Yaver Özcan: ´15 Temmuz FETÖ ihanetçileri sinsi yöntemler ve hamleleri devreye aldı´

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Türkiye gündemini değerlendirdi.

MHP İl Başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında Türkiye’de son günlerde yaşanan gelişmeleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Yaver Özcan, “Ülke olarak sıkıntılarla perçinlenmiş ağır sorunlarla pekişmiş bir dönemden geçiyoruz .Meselelerimiz birikiyor,biriktikçe yaygınlaşıyor,yaygınlaştıkça hareket alanımızı daraltıyor. Önümüzü göre bilmemiz, geleceğimizi kurtara bilmemiz, milli birlik ve beraberlik hukukunu emniyete almamız için hem sorumlu davranmalı hem de istismar ve hamset tuzağından uzak durmamız mecburiyet halini almıştır” dedi.

Türkiye’nin bir çok cepheden saldırıya uğrayıp,siyasi ve ekonomik operasyonlar bi birini kovalarken dağınıklığa engel olmak ,anlaşmazlık ve kör dövüşüne set çekmek her vatan evladının öncelikli görevi olduğunu ifade eden Başkan Yaver Özcan, “Türkiye’nin tükenişini projelendirip bunun için faaliyet içinde olanlara göz açtırmamak,fırsat vermemek buyur etmemek geldiğimiz bu aşamada tarihi bir yükümlülüktür. Milliyetçi Hareket Partisi bu yükümlülüğün icaplarını sabır, akıl ve yüksek bir inanmışlıkla yerine getirmektedir. Türkiye’nin sahipsiz, kimsesiz çaresiz olmadığını felaket vurgusu yapan çürümüş çevrelere, her seviyede her şekilde göstereceğiz . Milliyetçi Hareket Partisi varken Türkiye’yi ayağa düşürmeye,hor ve hakir görüp tarihin harabelerine yollamaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir” diye konuştu .

“15 TEMMUZ FETÖ İHANETÇİLERİ SİNSİ YÖNTEMLER VE HAMLELERİ DEVREYE ALDI”

15 Temmuz FETÖ ihaneti ile Türkiye’yi teslim almak isteyen alçaklar başarısız olunca bu defa sinsi yöntem ve hamleleri devreye aldılar diyen MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, “Özellikle ekonomik dengelerle oynanarak kur üzerinde baskı kurularak , sıcak para kozu kullanılarak Türkiye köşeye sıkıştırılmak istenmektedir. Darbe teşebbüsünün püskürtülmesiyle hevesleri kursaklarında kalan hıyanet ittifakı, ekonomide kriz havası oluşturmak, milletimizin mahvını sağlamak için son günlerde nabız yoklamakta, hava koklamaktadır. Krizden medet unmak kurulan ekonomik tuzaklarda yabancıların lehine işbirlikçilik yapmak millete husumet , Türkiye’ye ihanettir” şeklinde konuştu.

“BİZ,TÜRK MİLLETİNİN SAFINDAYIZ VE KRİZLERE,EKONOMİK SALDIRILARA KARŞI AYNI CEPEDE, AYNI MEVZİDEYİZ”

Türkiye’nin ekonomisinin dar boğa düştüğünü belirten MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, daha sonra özetle şunları söyledi:

“Hükümet kaybetsin de, nasıl kaybederse etsin mantığı içinde değiliz, hiçde olmadık . Çünkü biz Türk milliyetçisiyiz. Biz,Türk milletinin safındayız ve krizlere,ekonomik saldırılara karşı aynı cephede, aynı mevzideyiz . Türkiye ekonomisi dar boğaza düşmüştür. Korkumuz odur ki, kur ‘faiz’enflasyon döngüsü bir birini besleyerek bir birini teşvik ederek milletimizi derinden yaralayacak ,ekonomiyi rehin altına alacaktır. Bal olan yerde sinek de eksik olmayacaktır. Bu açıktır. Bize düşen sineklerden yakınmak değil , hepisini birden kovmak, üredikleri bataklıkla birlikde kurutmaktır. Sorunlar ağırdır. Saklamaya, gizlemeye gerek yoktur. Ve ekonomide ki sorunlar hepimizi ilgilendirmektedir. Türkiye ekonomisinin kırılgan bünyesini tedavi etmek, hep birlikte fedakarlık şemsiyesi altına girmek önümüzde ki tek seçenektir. Bu kısır döngünün bitmesini yürekten istiyoruz. Kararlı durursak, sabırlı olursak, hep birlikte bir millet, hep beraber bir devlet olduğumuzu unutmazsak, nasibimizi aşırmaya, ekmeğimizi çalmaya,helal lokmamızı gasp etmeye hiç kimse cesaret edemeyecektir.”

Türk milleti varlığını ve egemenlik haklarını savunurken ağır bedeller ödediğine dikkat çeken MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına milletimize sabır ve baş sağlığı diliyoruz.Terörle mücadelede Türkiye için geri dönüşü olmayan, ihmal ve dikkatsizliğe asla gelmeyecek bir süreçtir. Bu süreçte ya istiklal, ya ölüm demekten başka seçeneğimiz yoktur. Mücadelemiz gerekirse,Türk milletinin son ferdine kadar devam etmelidir ve inşallah da edecektir. Karşımızda sadece eli ve vicdanı kanlı teröristler yoktur. Karşımızda yalnızca terör örgütleri de yoktur . Özgürlük şarlatanları, sömürgecililk markaları, besiye çektikleri teröristleri üzerimize, salmakta sonrada dönüp niye karşı çıkıyorsunuz demektedir. Sahte demokrasi bekçilerı, sanal insan hakları savunucuları, canileri silahlandırıp kışkırtarak Türkiye’ye karşı kullanmakta, arkasından da hak-hukuk uyarısı yapacak kadar yüzsüzleşmektedir. Terörle mücadeleyi batıya rağmen sürdürmeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti bağımsız bir devletir. Bağımsızlığımızda gözü olan ne varsa o gözleri çıkarmasını biliriz, kirli elleriyle içimizi karıştırmaya kalkan olursa ki vardır, o elleri heyecanla kırarız. Sömürgeciliğin üzerine oturmuş devletlerden mazisi katliam, şiddet ve vicdansızlık olan ülkelerden öğrenecek hiçbir şeyimiz yoktur. Bundan hoşlanmayan varsa kendi meselesidir. Bizi bağlamayacak, bildiğimizi ve inandığımızı uygulamaktan vazgeçiremiyecektir” ifadelerini kullandı. İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber