MEKAN Yatakları Kars 36 Spor’a ana sponsor oldu

MEKAN Yatakları Kars 36 Spor’a ana sponsor oldu

Türkiye’nin yatak sektöründeki önce markalarından MEKAN ile Kars 36 Spor arasında sponsorluk anlaşması sağlandı.

Tacettin DURMUŞ

2023 - 2024 Sezonunda BAL Lig’inde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Kars 36 Spor’un tesis ana sponsoru olarak Mekan Yatakları markasıyla anlaşma sağlamış olması nedeniyle, Ali Gaffar Okkan Tesislerinin ihtiyacı olan 26 adet yatak ihtiyacı karşılanacak.
Anlaşmanın ardından açıklamada bulunan Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, kulübün yatak tercihinin MEKAN olduğunu belirterek, Mekan Yatakları sahibi Davut Altunbaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Bir üst Lig’e çıkmak ve yeni sezona her alanda hazır olmak amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini de belirten Ali Uçum, şehrin takımına destek veren her kese teşekkür etti.
MEKAN Yatakları Hakkında:
Mekan. 1974 yılında İstanbul Bayrampaşa'da üretime başlamıştır ve o günden bugüne Türkiye yatak sektörünün öncü markası olma iddiasını sürdürmektedir. Zamanının çok ötesinde bir toplam kalite yönetimi anlayışı ile yola çıkan Mekan, 1980'de üretimini İzmit fabrikasına alarak yatak üretimine getirdiği modernizasyonla büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. İki binli yıllara kadar sektörü, fermuarlı yatak, yazlık-kışlık yatak, lateks-düğmeli yatak gibi pek çok yeni kavramla tanıştıran bu sürekli gelişim anlayışı, hem yurt içinde oluşturduğu güven hem de yurt dışına yaptığı ihracatla ülkeye değer katan büyük bir marka oluşturmuştur. Yeni teknolojilerin yatak üretimine daha çok dahil olmasıyla organik yatak üretimine başlayan Mekan'da, yenilikleri dünyayla eş zamanlı olarak takip etmek kurumsal bir gelenektir. Mekan, sektörde standartları yakalama değil standartlarını belirleme iddiasını yarınlara taşımaya, yarım asırlık tecrübesi ve ilk günkü heyecanıyla devam et ektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor