Lider Haber Ajansı 2 Yaşında

Lider Haber Ajansı 2 Yaşında

Lider Haber Ajansı daha kurulalı 2 yıl oldu. geçen 2 yılda Kars’ın sesi, gözü kulağı olmayı başardı.

Dürüst ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla Karslıların sesi olan Lider Haber Ajansı geçen süre içerisinde yaptığı haberlerle diğer haber sitelerinin önüne geçmeyi başardı.

YAĞ ÇEKMEDEN,

YAPTIĞI HABERİN ARKASINDA DURARAK KALDIRMADAN,

Birlerine iyi gelsin diye yağ çekmeden Yayın ilkesini sürdüren Lider Haber Ajansı kısa sürede zirvede yerini almayı başardı.

Kars’ta uzun yıllar özlemi duyulan haberciliği başlatarak diğer haber ajans ve sitelerine adeta ben de varım diyen Lider Haber Ajansı takipçileriyle zirve yaptı.

MAZLUMLARIN SESİ,

KİMSESİZLERİN KİMSESİ,

Kısacası Kars’ın ve bölgenin sesi olan Lider Haber Ajansı kaliteli kadrosuyla spordan magazine, köşe yazarlarından videolu habere kadar birçok ilke de imza attı.

ONU BUNU TEHDİT ETMEDEN,

ÇAMUR AT İZİ KALSIN POLİTİKASI İZLEMEDEN,

Gerçeklerin ortaya çıkmasında öncü olan Lider Haber Ajansı yaptığı çarpıcı ve kaliteli haberlerle de Karslıların beğenisini kazandı.

Evet zor!

Çok zor hiçbir yerden destek almadan, kendi yağıyla kavrulmak, kendi ayaklarının üzerinde durarak başarı merdivenlerini sabırla adım adım çıkmak. İşte bu zorlu süreçte sadece yaptığı objektif haberlerle zirveye oturmasını bildi Lider Haber Ajansı…

Adı gibi lider oldu.

Yayın hayatına başlarken, kısa sürede kapanır, yürütemezler, haber yapamazlar dedikleri Lider Haber Ajansı Turgut Kaya yönetimindeki kaliteli kadrosuyla bugün 2 yaşını doldurmanın da haklı gururunu yaşıyor.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber