Küçük Sedanur'un Katledilmesinin Detaylarında Lanet Okutan İtiraf

Küçük Sedanur'un Katledilmesinin Detaylarında Lanet Okutan İtiraf

KARS Kağızman'da kaybolduktan 7 gün sonra cesedine ulaşılan Sedanur Güzel'in kan donduran Adli Tıp raporu ortaya çıkarken katili de cinayeti itiraf etti.

KARS'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan ve cesedi 7 gün sonra köy yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bir vaziyette bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in Adli Tıp raporuna ulaşıldı. Herkes minik Sedanur'un tecavüze uğrayıp uğramadığını merak ederken tamamlanan soruşturma dosyasında cinayetin kan donduran ayrıntıları da yer aldı. İşte Sedanur'un katilinin itirafları ve olayın iğrenç detayları;

1926841_0_1544775311665gl.jpg

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 80 hane, 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan ve Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur Güzel, 16 Eyül Pazar günü öğle saatlerinde kayboldu. En son evlerinin önünde görülen Sedanur'dan haber alamayan aile, köylülerle birlikte kızlarını aradı, ancak sonuç alınamadı.

1926841_1_15447753111ezfp.jpg

Bunun üzerine aile, jandarma haber verdi. Paslı Esin Çağdaş İlkokulu'nun 3'üncü sınıf öğrencisi Sedanur Güzel'in bulunması için güvenlik güçleri seferber oldu. 7 günlük bir arama faaliyetinin sonucunda Sedanur'un cesedine köye yaklaşık 1 kilometre mesafede ulaşıldı.

CİNAYET AYDINLATILDI 3'Ü BİRDEN... : Sedanur Güzel'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından komşu E. B, H. U, ve A. K. gözaltına alındı. Bugün ortaya çıkan Adli Tıp Raporuyla birlikte de üç şüphelinin cinayeti birlikte işlediği ortaya çıktı.

1926841_2_1544775311z9cz3.jpg

İP İZİNE RASTLANDI: Sedanur’un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E. B ve A. K.'nın DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi.

Soruşturma dosyasında tutuklu üç zanlıdan biri olan A. K., ifadesinde Sedanur’u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti. Diğer iki tutuklu zanlı E. B ile Hi ise suçlamaları kabul etmedi.

1926841_6_1544775311go1s5.jpg

YOLDA GÖRDÜKLERİ KİŞİYİ DE TECAVÜZE DAHİL ETTİLER: A. K.'nın emniyetteki ifadesine göre; E. B ile birlikte Sedanur'u dere yatağına götürdüler. Yolda giderken diğer zanlı H.U ile karşılaştıklar. A. K. ona da kendileri ile gelmelerini teklif etti. Dere kenarına götürdükleri Sedanur'u önce bağladıklarını belirten A. K., ardından da sırayla tecavüz ettiklerini aktardı. A. K. cinsel saldırı sonrasında Sedanur'u boğarak öldürdüklerini de itiraf etti. Diğer iki zanlı ise emniyetteki ifadelerinde bu anlatılanları reddetti.

1926841_7_154478084614mac.jpg

20 YILDAN 48 YILA KADAR HAPİS CEZASI: Söz konusu 3 sanığın "kasten öldürme", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 20 yıldan 48 yıla kadar değişen hapis cezalarında çarptırılması istenirken Mge Anlı ile Tatlı Sert programına minik Sedanur'un anne ve babası bağlanarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Anne Handan Güzel, kızının katillerinin idamla cezalandırılmasını istedi.

H. U'U TEHDİT Mİ ETTİLER? Sedanur'un babası Abdullah Bey, ise H. U'un sadece olayı görmüş olabileceğini ve A. K. ile E. B'un H. U'u tehdit etmiş olabileceğini dile getirdi.

1926841_7_1544775311jerjc.jpg

ERTAN BOZKURT'UN FACEBOOK HESABI : Sedanur olayının bir numaralı şüphelisi olan Ertan Bozkurt'un sosyal medya hesabı cinsel sapkınlık dolu çıkmıştı. Facebook'ta seks içerikli hesapları izleyen Ertan Bozkurt, cinsel eğiliminde de şoke etmişti.

MÜGE ANLI'YA ÇIKIP ANLATTIKLARI: Ertan Bozkurt, Sedanur olayıyla ilgili ATV'deki Müge Anlı'nın programına da çıkmış ve küçük kızın aramasına katıldığını anlatmıştı. Ertan Bozkurt, Sedanur'un kaybolduğunu küçük kızın babasını arayıp veren kişi aynı zamanda. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kağızman