Koç, “Türkiye küresel güçlere büyük ders vermiştir”

Koç, “Türkiye küresel güçlere büyük ders vermiştir”

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk Milletinin 15 Temmuz gecesi darbeyi püskürterek demokrasiye sahip çıktığını belirten Milletvekili Vehbi Koç “O gece adeta ikinci kurtuluş savaşını veren milletimiz, tam bağımsız Türkiye için ülkemizi karanlığa mahkum etmek isteyen küresel güçlere karşı büyük ders vermiştir. Bu vesileyle bir kez daha hain darbe girişimini lanetliyor, 15 Temmuz gecesi canını siper ederek şehadet şerbeti içen ve bu güne kadar canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın temelinin 15 Temmuz gecesi atıldığının altını çizen Milletvekili Vehbi Koç “15 Temmuz 2016'da Milletimiz, ülkemizi küresel güçlerin müstemlekesine çevirmek isteyen FETÖ’ye karşı büyük bir direniş gösterdi. Bugün Türkiye Yüzyılı hedeflerimizden bahsedebiliyorsak bu gurur 15 Temmuz gecesi milletimiz tarafından verilen şanlı direniş sayesindedir. İşte bu sebeple Türkiye Yüzyılı’nın gerçek kahramanları aziz şehitlerimizdir.
15 Temmuz'da canları pahasına vatan müdafaası yapan ve millî irade destanında isimlerini tarihe altın harflerle yazan kahramanlarımızı asla unutmayacağız.” ifadelerini kullandı.


Türk milletinin bağımsızlık tutkusuna, güçlü millî iradesine ve kararlılığına vurgu yapan Milletvekili Vehbi Koç “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla 7 yıl önce milletimiz nasıl meydanlara indiyse, bugün de hiç şüphesiz aynı kararlılık devam etmektedir. Bu nedenle
Milletimizin bağımsızlığını ve demokrasimizi hedef alan her türlü yapılanmaya karşı mücadelemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aynı hassasiyetle sürecektir.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika