Koç, “Arap Turiste Atılan Yumruk Olayına Sert Tepki Gösterdi”

Koç, “Arap Turiste Atılan Yumruk Olayına Sert Tepki Gösterdi”

Trabzon Kuzey Ekspres’in haberine göre; AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arap turiste atılan yumruk olayına sert tepki göstererek “Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz ve misafirperverliğimize gölge düşüremez. Buna müsade etmeyeceğiz. Dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Trabzon’un kadirşinas ve misafirperver bir memleket olduğunu belirterek iki Arap turist arasındaki sözlü tartışma neticesinde yaşanan olayda bir şahsın turiste yumruk atmasının tasvip edilemez bir durum olduğunu söyledi.

Trabzon’da her yıl yaşanan münferit olaylar neticesinde bölgemizde gelişen turizmi baltalamak isteyen kötü zihniyetli oluşumların olduğunun altını çizen Milletvekili Vehbi Koç “Şehir olarak uyanık olmalıyız. Bu tarz olaylara hiç fırsat vermeden şehrimize yakışan bir şekilde misafirlerimize nezaketle davranarak birlik ve beraberliğimizi, İslâm kardeşliği hukuku içerisinde muhafaza etmeliyiz. Trabzon’un turizm pazarındaki payı her geçen gün artmakta olup bu durum bazılarının hiç hoşuna gitmiyor. Çünkü başka noktalardan vazgeçilerek Trabzon turizm açısından tercih ediliyor. Haliyle elindeki bu potansiyeli kaybetmek istemeyenler şehrimizde yaşanan en ufak bir hadiseyi dahi büyüterek bölgemiz Ortadoğu turizmini bölgemizden kaçırmak istiyor. Uyanık olmalıyız, dikkatli olmalıyız, şehrimizin turizmine hep birlikte sahip çıkmalıyız.” ifadelerini kullandı.


Trabzon’un güvenilir bir şehir olduğunun vurgulayan Milletvekili Vehbi Koç “Şehrimize gelen tüm misafirlerimizin başımız üstünde yeri vardır. Memleketimizin insanlarıyla birlikte, yerli ve yabancı turistlerimize her zaman olduğu gibi nezaket ve hoşgörülü şekilde davranarak şehrimizin misafirperver kimliğini yaşatmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki münferit olaylar şehrimizin güler yüzlü insanlarının hoş sohbetleri arasında kaybolacaktır. Böyle olayların bir daha yaşanmaması gerektiğini belirterek herkesi şehrimize sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber