Kızılay’dan Çocuklara Maske...

Kızılay’dan Çocuklara Maske...

Türk Kızılayı Kars Şubesi,  koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş arası çocuklara dün verilen 4 saatlik izinde maske, el dezenfektanı, bisküvi, kraker, çikolata, kek ve meyve suyu dağıttı.  

Kızılay’dan çocuklara jest! 

Kızılay Kars Şubesi  20 yaş altına getirilen sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş arası çocuklara dün verilen 4 saatlik izinde maske, el dezenfektanı, bisküvi, kraker çikolata, kek ve meyve suyu dağıttı.   

Kars İstasyon Mahallesindeki parkta Kızılay tarafından kurulan standa gelen vatandaşlar ve çocuklar sosyal mesafe kuralına uyarak ücretsiz dağıtılan hediyelerde aldı. Dağıtılan hediyelerle yüzü gülen çocuklar yasaktan sıkıldıklarını ve dışarı çıkınca Kızılay’ın dağıttığı hediyeler ile mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Kars Kızılay Şubesi Başkan Yardımcısı Suat Günerli ve Yasin Bakırhan tarafından gerçekleştirilen etkinlik kent merkezindeki 23 mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılan gıda ve nakdi yardımlarla devam ediyor.

kizilay’dan-cocuklara-maske..-(9).jpg

kizilay’dan-cocuklara-maske..-(5).jpgkizilay’dan-cocuklara-maske..-(6).jpgkizilay’dan-cocuklara-maske..-(7).jpgkizilay’dan-cocuklara-maske..-(8).jpg

kizilay’dan-cocuklara-maske..-(1).jpgkizilay’dan-cocuklara-maske..-(2).jpgkizilay’dan-cocuklara-maske..-(3).jpgkizilay’dan-cocuklara-maske..-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber