Kimlik numaranızı ezberleme şekliniz zeka türünüzü belirliyor

Kimlik numaranızı ezberleme şekliniz zeka türünüzü belirliyor

T.C Kimlik numaranızı ezberleme şekliniz hangi zeka türüne sahip olduğunuzu belirliyor.

T.C Kimlik Numaranı ezberleme şekliniz hangi zeka türüne sahip olduğunuzu ortaya koyuyor.
 

2+3+2+2+2

Natüralist ve Kişisel-İçsel Zeka!

Sen natüralist ve kişisel-İçsel zeka türüne sahipsin. Bu zeka türüne sahip olan insanlar dünyadaki varlıkları çok iyi ayırt edebilir. Doğal bir zekiliğe sahiptir. Genelde mantıkları duygularına göre daha baskındır. Hem hayatı hem de kendilerini sorgulayan bir kafaları vardır. Net bir kişiliğe sahip oldukları için belirsizlik onları kötü olarak etkiler. O yüzden her şeyin mantıklı açıklamasını yani bilimsel açıklamasını araştırır. Aynı zamanda yetenekli ve pratik insanlardır. İnsan ilişkilerinde de bir o kadar iyilerdir. Genelde en yeni fikirler bu zeka türüne sahip insanlardan çıkar. Yeniliğe her zaman açıktırlar. Aynı zamanda da çok meraklılardır. Her şeyi bilmek isterler.
 

2+2+2+2+3
Analitik Zeka!

Sen analitik bir zeka türüne sahipsin! Hayatındaki olayları her zaman derinlemesine düşünen, neden sonuç ilişkisi kurarak değerlendiren bir insansın. Hayatının her alanında bu durumla karşı karşıya kalıyorsun. Gerek işte gerek okulda gerek arkadaşlarınla yaşadığın problemleri çözmek senin işin. Bu yüzden de pratik zekan oldukça gelişmiş. Bu durumun sana artıları olduğu kadar eksileri de var. Çünkü sosyal ilişkilerinde karşılaştığın tepkilerin her birini sorguluyorsun. Kendi kendine çıkarımlar yapıp, kafanda kurabiliyorsun. Hele ortadaki problemi çözemediysen veya nedenine inemediysen zaten çıldırıyorsun. Net bir insansın, her şeyin bir nedeni vardır. Önemli olan soruna değil bunu yaratan sebebe odaklanmak. Ve ortadan kaldırmak. Sen genelde bunu başarabiliyorsun. Hayatının her alanında başarılı olabilirsin
 

3+2+2+2+2
Sosyal ve Müzikal Zeka!

Sen sosyal ve müzikal zeka türüne sahipsin! Konuşma yeteneğin sayesinde her zaman ön planda olan bir insansın. Ortamlarda lider konumda olan bir insansın. Konuşmayı şekillendirebiliyorsun. Hemen hemen her konuda az da olsa bilgiye sahipsin. O yüzden konuşabileceğin alan her zaman oluyor. Kendini çok iyi ifade edebiliyorsun. Bununla birlikte ikna kabiliyetin de oldukça gelişmiş durumda. Müzikle de aran çok iyidir. Müziğin iyisinden çok iyi anlarsın. Zevk sahibisin ve müziğin ruhunu beslediğini düşünüyorsun. O yüzden her anında kendini müziğe veriyorsun. Aktivitelere katılarak kendini geliştirmek için elinden geleni yapıyorsun. Senin için bu tür etkinlikler her zaman önemlidir.

4+4+3
Sorgulayıcı ve Sportif Zeka!

Sen sorgulayıcı ve sportif zeka türüne sahipsin! Hayati, kendini ve insanları sorgulayan bir insansın. Her şeyin bir nedeni olduğuna inanıyorsun. Bir konu hakkında olan her şeyi merak ediyorsun. Bu nedenle sürekli araştırırsın. Bazen kötü etkileri olsa da sorularına cevap bulmak seni her zaman rahatlatır. Neden sonuç ilişkisiyle bütün olayları çözmeye çalışanlardansın. Analitik zekan da oldukça geliştiği için olayları kolayca çözüme ulaştırabiliyorsun. Tüm bunların yanında kendi bedenine önem veren ve ruhunu besleyen bir insansın. Durağanlığı hiç sevmezsin. Hayat daima akıp gitmeli, bir hareket olmalı. O yüzden hareket halinde olmayı seviyorsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Gündem