Kaymakam Özerden Emniyet Mensupları İle Bayramlaştı

Kaymakam Özerden Emniyet Mensupları İle Bayramlaştı

Arpaçay Kaymakamı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Uğur Özerden emniyet ve jandarma personelleriyle bayramlaştı.

Oğuzhan SEMETOĞLU

Kaymakam Özerden, Ramazan bayramında vesilesiyle ziyaret ettiği Arpaçay İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığında görevli polis ve askerlerin bayramını kutladı.

İlk olarak Arpaçay İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutlayan Kaymakam Özerden, daha sonra İlçe Emniyet Amirliğine geçti. Burada polislerin bayramını tebrik eden Kaymakam Özerden, bayramların birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının, kaynaşmanın en üst düzeyde olduğu müstesna günler olduğunu söyledi.

Özerden “Ramazan Bayram’ını idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Mübarek bayramlara ulaşmamıza vesilen olan, vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şifalar ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Arpaçay Kaymakamı Özerden ziyaretler sonrası; Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından, bayram süresince yol kontrolleri ve denetimlerine devam ederek sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda denetimlerini yapmaları konularında İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanına talimatlar verdi.

kaymakam-ozerden-emniyet-mensuplari-ile-bayramlasti-(1).jpgkaymakam-ozerden-emniyet-mensuplari-ile-bayramlasti-(2).jpgkaymakam-ozerden-emniyet-mensuplari-ile-bayramlasti-(3).jpgkaymakam-ozerden-emniyet-mensuplari-ile-bayramlasti-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber