Kaymakam Öter’den vatandaş sorunlarına yerinde çözüm

Kaymakam Öter’den vatandaş sorunlarına yerinde çözüm

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, kısa zamanda vatandaşlara olan ilgisi ve yapmış olduğu hizmetler ile ilçenin sevilen abisi oldu. 


Yaklaşık 1 yıldır Kağızman’da görev yapan Kaymakam Öter, kapsını herkese açtı. Köy ve mahallelerde oluşan sorunlar için yerinde tespit ve çözüm çalışmaları yaparak kısa zamanda Kağızman halkının gönlünde taht kurmayı başardı.
Vatandaşlar, “Kaymakam bey evimize kadar gelip bizi dinliyor. Allah ondan razı olsun. Kapısından bizi boş çevirmeyerek sorunlarımıza çözüm oluyor” dedi.
Özelikle köylerde yaşayan yardıma muhtaç yaşlı ve ihtiyaç sahiplerini yerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Kaymakam Öter’e, vakıf müdürü, milli eğitim müdürü, tarım müdürü, özel idare müdürü gibi köylerle alakalı kurum müdürleri eşlik ediyor. Köy ve mahallelerde genel sorunlarla birlikte yardım ve ihtiyaç sahibi olan birçok vatandaşın sorunu çözülmesinden vatandaşlar oldukça memnun bazı vatandaşlar devletimiz evlerimize kadar gelip dertlerimizi dinliyor en güzel hizmet budur diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, “Bizler burada devleti temsil ediyoruz. Ayrım yapmaksızın uzak yakın mesafesi demeden hizmeti herkesin ayağına götürmek dinlemek bizim görevimiz. Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan’ın destek ve yardımları ile Kağızman her geçen gün daha gelişiyor. Daha da gelişecek. Amacımız ilçemizin eğitimden ulaşıma alt yapısından köy sorunlarına kadar her alanda sorunsuz bir ilçe yapmak. Bunu da öncelikle Bakanımız Ahmet Arslan sayesinde ve daha sonra ilçe halkımızla el ele vererek başaracağız” dedi.

aw244893_01.jpgaw244893_03.jpgaw244893_04.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber